WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

1 Θέση Μεταπτυχιακού Φοιτητή / Υποψήφιου Διδάκτορα για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευές από σκυρόδεμα ανθεκτικές σε ακραίες φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές» | Πανεπιστήμιο Πατρών

1 Θέση Μεταπτυχιακού Φοιτητή / Υποψήφιου Διδάκτορα για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευές από σκυρόδεμα ανθεκτικές σε ακραίες φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές» | Πανεπιστήμιο Πατρών

Στοιχεία επικοινωνίας

Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο
καθ. Μιχαήλ Ν. Φαρδής
Εργαστήριο Κατασκευών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών
Τηλ. 26 10 99 76 51

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες γης και περιβάλλοντος
  • Επιστήμη μηχανικού/ηλεκτρολόγου

Φορέας υποτροφίας

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων

Λήγει: 05/03/2014

Περιγραφή

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευές από σκυρόδεμα ανθεκτικές σε ακραίες φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές» με κωδικό ERC-12, Φ.Κ. D 774 που υλοποιείται στο Πλαίσιο της Πράξης «Χρηματοδότηση προτάσεων που αξιολογήθηκαν θετικά στην 5η προκήρυξη των ERC Grant Schemes» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Μιχαήλ Ν. Φαρδή, καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου σε εν ενεργεία Μεταπτυχιακό Φοιτητή που έχει γίνει δεκτός για εκπόνηση Διδακτορικού το κάτωθι:

  • Προσομοίωση συμπεριφοράς μελών και κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα για δυναμικές δράσεις με μεγάλη ταχύτητα επιβολής (Ενότητες Εργασίας 5, 6, 8).

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 19 μήνες ή λιγότερο, σύμφωνα με τις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι 30/9/2015.

Το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Κατασκευών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.