WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

1 Υποτροφία μεταπτυχιακού φοιτητή από το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών στο πλαίσιο του έργου NEMESE | Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

1 Υποτροφία μεταπτυχιακού φοιτητή από το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών στο πλαίσιο του έργου NEMESE | Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στοιχεία επικοινωνίας

Νικολάου Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, 70013 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 391811

Επιστημονικοί τομείς

  • Βιολογία
  • Ιατρική
  • Ξένες γλώσσες
  • Πληροφορική

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων

Λήγει: 20/01/2014

Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ στο πλαίσιο του έργου NEMESE της δράσης ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-13 αναζητεί μεταπτυχιακό φοιτητή ο οποίος θα βοηθήσει στην υλοποίηση του έργου που στοχεύει στη διερεύνηση των μηχανισμών της οπτικής αναζήτησης και επιλογής.

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής απαιτείται να έχει ασχοληθεί συστηματικά και να έχει αποκτήσει εμπειρία στο σχεδιασμό ψυχοφυσικών πειραμάτων και ανάλυση ψυχοφυσικών και ηλεκτροφυσιολογικών δεδομένων σε περιβάλλον Matlab.

Η εμπειρία του μπορεί να έχει αποκτηθεί σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα πρέπει να είναι απόφοιτος τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών (θα προτιμηθεί πτυχιούχος Βιολογίας) και να είναι εγγεγραμμένος σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) με αντικείμενο τις Νευροεπιστήμες. Θα απασχοληθεί κατά το χρονικό διάστημα 02/2014 (το νωρίτερο) έως 07/2015 (το αργότερο) και θα αμείβεται μηνιαία με τη μορφή υποτροφίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Ιανουαρίου 2014 , ώρα 15:00.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.