WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

1 Υποτροφία υποψήφιου διδάκτορα από το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών στο πλαίσιο του έργου ΒΙΟΣΥΣ | Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

1 Υποτροφία υποψήφιου διδάκτορα από το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών στο πλαίσιο του έργου ΒΙΟΣΥΣ |  Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στοιχεία επικοινωνίας

Νικολάου Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, 70013 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 391811

Επιστημονικοί τομείς

  • Βιολογία
  • Ιατρική

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων

Λήγει: 20/01/2014

Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ στο πλαίσιο του έργου ΒΙΟΣΥΣ της δράσης «Αναπτυξιακές Προτάσεις Ερευνητικών Φορέων – ΚΡΗΠΙΣ» του ΕΣΠΑ 2007-13 το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ αναζητεί υποψήφιο διδάκτορα ο οποίος θα βοηθήσει στην υλοποίηση της Ερευνητικής Ενότητας 5.1: «Μελέτη μηχανισμών κινητικού ελέγχου» του έργου.

Ο υποψήφιος διδάκτορας πρέπει να έχει πολύ καλές γνώσεις και μακροχρόνια εμπειρία στην εξωκυττάρια καταγραφή της δραστηριότητας μεμονωμένων κυττάρων και στην ανάλυση χρονοσειρών δυναμικών ενέργειας από πιθήκους σε εγρήγορση.

Ο υποψήφιος διδάκτορας θα πρέπει να είναι απόφοιτος τμήματος Ιατρικής και να κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη γνωσιακή Νευροεπιστήμη (ή συναφές πρόγραμμα). Θα απασχοληθεί κατά το χρονικό διάστημα 02/2014 (το νωρίτερο) έως 09/2015 (το αργότερο) και θα αμείβεται μηνιαία με τη μορφή υποτροφίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Ιανουαρίου 2014 , ώρα 15:00.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.