WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

1 διδακτορική ή μεταδιδακτορική υποτροφία στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Έρευνας» | Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

1 διδακτορική ή μεταδιδακτορική υποτροφία στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Έρευνας» | Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στοιχεία επικοινωνίας

Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας
Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, 70013, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 391139, Φαξ 2810 391101

Επιστημονικοί τομείς

  • Βιολογία
  • Πληροφορική

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων

Λήγει: 29/10/2013

Περιγραφή

Στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Έρευνας: Μεθοδολογική Προσέγγιση στην Βιολογία Συστημάτων" (ΓΓΕΤ: Συνεργασίες, EDGE 901‐13/11/2009) πρόκειται να δοθεί μία μεταδιδακτορική ή διδακτορική υποτροφία διάρκειας 12 μηνών με σκοπό την ανάπτυξη υπολογιστικών εργαλείων για τον εντοπισμό και τη μοντελοποίηση ρυθμιστικών δικτύων και πιθανή πειραματική επιβεβαίωση τους.

Απαραίτητα προσόντα για την θέση αυτή είναι η προηγούμενη εμπειρία σε θέματα βιοπληροφορικής/μοριακής βιολογίας που σχετίζονται με την μοντελοποίηση βιολογικών δικτύων και την πειραματική τους επιβεβαίωση. Η έρευνα θα διεξαχθεί στο εργαστήριο Υπολογιστικής Βιολογίας του ΙΜΒΒ‐ΙΤΕ, το οποίο διευθύνεται από την Δρ. Γιώτα Ποϊράζη, σε στενή συνεργασία με άλλα πειραματικά εργαστήρια στο ΙΜΒΒ‐ΙΤΕ (Άρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Καφετζόπουλος).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 29η Οκτωβρίου 2013.

Απαραίτητα στοιχεία για την κρίση είναι βιογραφικό σημείωμα, περιγραφή της σχετικής εμπειρίας σε θέματα υπολογιστικής βιολογίας, αντίγραφα σχετικών δημοσιεύσεων και δύο (2) συστατικές επιστολές που πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παράκληση οι επιστολές να σταλούν κατ' ευθείαν από τους υπογράφοντές τις) το αργότερο μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2013.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.