WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

10 πλήρεις υποτροφίες για την κατεύθυνση “Innovation and Entrepreneurship” του International MBA | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

10 πλήρεις υποτροφίες για την κατεύθυνση “Innovation and Entrepreneurship” του International MBA | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στοιχεία επικοινωνίας

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33, 11362, Αθήνα
Τηλ. 210 8203659-662, Φαξ. 210 8828078

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων

Λήγει: 30/08/2013

Περιγραφή

Επιθυμώντας να αναδείξει και να υποστηρίξει ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και όραμα να επιχειρήσουν, η φαρμακευτική εταιρεία MSD προχωρά στη χορήγηση υποτροφιών σε έως δέκα υποψήφιους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την κατεύθυνση “Innovation and Entrepreneurship” του International MBA. Παράλληλα, με άλλες οριζόντιες ενέργειες υποστήριξης των υποτροφιών, στηρίζει με τα κατάλληλα εφόδια τους δυνητικούς επιχειρηματίες που θα επιλεγούν, ώστε να τολμήσουν και να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Industry Disruptors – Game Changers.

Οι υπότροφοι, που θα επιλεγούν με βάση το ερευνητικό τους δυναμικό αλλά και τα άλλα κριτήρια εισαγωγής στο μεταπτυχιακό, θα παρακολουθήσουν το Full-time πρόγραμμα του MBA International, του οποίου οι διαλέξεις πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις επαγγελματικές ή ερευνητικές τους υποχρεώσεις με τις σπουδές τους. Επίσης, στο πλαίσιο του Immersion Project του προγράμματος, θα δημιουργήσουν το επιχειρηματικό πλάνο για τη σύσταση και ανάπτυξη της επιχείρησής τους, η οποία θα αξιοποιεί το αποτέλεσμα της ερευνητικής τους δραστηριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ως την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 στη γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA International (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 11362, Αθήνα, 8ος όροφος, γραφείο 805), με την ένδειξη “Καινοτομία – ΙD”.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.