Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.1 38Εξαιρετική εμπειρία διδασκαλίας στο Ευρωπα'ι'κό Πρότυπο
Γενική βαθμολογία
4.9
Ποιότητα εκπαίδευσης
5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
5.0
Διοίκηση σχολείου
5.0
Ενημέρωση γονέων
5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
5.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
4.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
5.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
5.0
Επιπλέον δραστηριότητες
5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
5.0
Είχα την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας των εκπαιδευτών του σχολείου κατά την διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής του Mediterranean College. Από την πρώτη μέρα είχα την πιο επαγγελματική καθοδήγηση από την υπεύθυνη του τμήματος Ειδικής Αγωγής για το πως να αντιμετωπίζω το επάγγελμα της ειδικής παιδαγωγού, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τους γονείς. Συμπεριλήφθηκα σε όλες τις δραστηριότητες του σχολείου και στις συναντήσεις των εκπαιδευτικών σαν ισότιμο μέλος της ομάδας τους και μου δόθηκε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα αρχεία για να κάνω την δουλειά όπως κάθε εκπαιδευτικός του σχολείου. Με εμπιστοσύνη και ενθάρρυνση ως προς εμένα από την υπεύθυνη του σχολείου, μου δόθηκε η ευκαιρία να διδάξω, έπειτα από λεπτομερή καθοδήγηση και μια περίοδο παρατήρησης των παιδιών και των μεθόδων διδασκαλίας του σχολείου, στο τμήμα παράλληλης στήριξης για να επιτευχθούν οι μαθησιακοί στόχοι των παιδιών που μου ανέθεσαν. Ήταν μεγάλη ευτυχία για μένα να καταφέρω να συνδεθώ με τους μαθητές που έπρεπε να διδάξω και ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία να καταφέρουμε από κοινού να επιτύχουμε τους περισσότερους εκπαιδευτικους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Η πληθώρα των εργαλείων που είχα στην διάθεση μου κατά την διάρκεια της διδασκαλείας ήταν εντυπωσιακή για μένα, ερχόμενη από ένα background δημόσιας εκπαίδευσης η οποία στερείται βασικά εργαλεία διδασκαλείας κάποιες φορές. Η προσπάθεια του σχολείου να καλλιεργήσει την ενσυναίσθηση σε όλους τους μαθητές μέσω την διδακτικής ύλης και των εκπαιδευτικών με έκανε να συγκινούμαι κάποιες φορές. Επίσης ιδαίτερη έμφαση δίνεται στην εξοικίωση όλων των μαθητών, είτε έχουν μαθησιακές δυσκολίες έιτε όχι, με την χρήση της τεχνολογίας και ξένων γλωσσών απο μικρή ηλικία. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από όλους τους δασκάλους του σχολείου για την εκπαιδευτική επιτυχία όλων των μαθητών αλλά και για την ψυχική τους υγεία. Για μένα η εμπειρία της πρακτικής άσκησης στο Ευρωπαικό Πρότυπο θα λειτουργήσει ως η καλύτερη βάση για να χτίσω ένα καλό επαγγελματικό προφίλ στην Ειδική Αγωγή στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Μποράνα.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Στοιχεία αξιολογητή
Εκπαιδευτικός
MC
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού