WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 38
Ιδιωτικό Αττικής 50504
Καινοτόμο Σχολείο με πρωτοποριακές μεθόδους Διδασκαλίας
Γενική βαθμολογία

5.0
Ποιότητα εκπαίδευσης

5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

5.0
Διοίκηση σχολείου

5.0
Ενημέρωση γονέων

5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις

5.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις

5.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις

5.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση

5.0
Επιπλέον δραστηριότητες

5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα

5.0
Είναι ένα καινοτόμο σχολείο με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας .Έχει ως φιλοσοφία να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα για τα παιδιά ,σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον που τους παρέχει την ασφάλεια και έτσι τα βοηθά να αναπτυχθούν σωστά,ικανά και δυνατά για τη μετέπειτα ζωή τους.Προτέραιότητα του σχολείου είναι ο κοινωνικο-συναισθηματικός τομέας ,βοηθώντας τα παιδιά να καταστούν ικανά να στοχάζονται ,να επικοινωνούν ,να εκφράζονται με τόλμη ,δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό στο διπλανό τους.Η πρακτική μου άσκηση καθώς εκπονήθηκε στο συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο ,πραγματοποιήθηκε αρκετά εποικοδομητικά μέσα σε ένα ευχάριστο και ζεστό εργασιακό περιβάλλον ,καθώς με όσους εκπαιδευτικούς συνεργάστηκα ήταν αρκετά πρόθυμοι ,ώστε να με καθοδηγήσουν σε σωστά βήματα για να κατακτήσω τους προσωπικούς μου στόχους.Η ειδική παιδαγωγός του πλαισίου, Κα Νατάσα Μπελίτσου είμαι στην ευχάριστη θέση να παραδεχτώ πως με βοήθησε στον υπέρτατο βαθμό ώστε να τελειώσω το έργο μου.Σας ευχαριστώ θερμά!

Στοιχεία αξιολογητή

Εκπαιδευτικός
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 5

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.