Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.1 38Εξελιξεις λειτουργίας
Γενική βαθμολογία
1.7
Ποιότητα εκπαίδευσης
1.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
3.0
Διοίκηση σχολείου
1.0
Ενημέρωση γονέων
3.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
2.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
1.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
1.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
3.0
Επιπλέον δραστηριότητες
1.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
1.0
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πέρυσι το σχολείο, προς απογοήτευση όλων μας αντιμετωπισε ποβλήματα μέχρι που έκλεισε. Φετος ξανα τα ίδια. Θελω να δω την κριτική (φυσικά καλοπροαίρετη μηπως και διορθωθεί κάτι αλλο μάλλον είναι απίθανο) γονέων για το φετινό πρόβλημα. Το κόστος στις ψυχές των παιδιών αραγε το υπολόγισε κανείς ή απλά είπε δεν πειράζει παιδιά είναι μεγαλώνοντας θα ξεχάσουν.
Μονο που ακούστηκε (ασχημα) το σχολείο δεν πρέπει να κάνει κάποιους να σκεφτούν; Ακόμα και να είναι μια φημη, ένα ψέμα, αυτό που έγινε φέτος πιστευει κανείς οτι δενθα επηρεάσει τη λειτουργία οτυ σχολείου.Και σκεφτείτε ότι εμπιστευτήκαμε όλα τα χρόνια τις ψυχές των παιδιών μασ.Εγω προσωπικά δεν θελω το παιδι μου να πηγαίνει σε τέτοιο σχολείο.
Μονο που ακούστηκε (ασχημα) το σχολείο δεν πρέπει να κάνει κάποιους να σκεφτούν; Ακόμα και να είναι μια φημη, ένα ψέμα, αυτό που έγινε φέτος πιστευει κανείς οτι δενθα επηρεάσει τη λειτουργία οτυ σχολείου.Και σκεφτείτε ότι εμπιστευτήκαμε όλα τα χρόνια τις ψυχές των παιδιών μασ.Εγω προσωπικά δεν θελω το παιδι μου να πηγαίνει σε τέτοιο σχολείο.
Στοιχεία αξιολογητή
Γονέας
G
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού