WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

‘Βουτιά στα βαθιά νερά’ των επιχειρήσεων, για τους μαθητές Λυκείων που συμμετέχουν στον καινοτόμο Διαγωνισμό Young Business Talents!

Young Business TalentsΤέθηκε υπό την Αιγίδα και υποστήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, φορέα του Υπουργείου Παιδείας


Ξεκίνησε το καθαρά διαγωνιστικό μέρος του προγράμματος Young Business Talents, του καινοτόμου διαγωνισμού με επιχειρηματικό προσομοιωτή, που παρέχεται δωρεάν σε όλα τα Λύκεια μας χώρας, δίνοντας τη δυνατότητα μας μαθητές, να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διοίκησης μας εικονικής μας εταιρίας στο Διαδίκτυο, σε μία πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας!


O διαγωνισμός διοργανώνεται στην Ελλάδα από την NIVEA και την PRAXIS MMT.

 

YBT GREECE sxoleioΠρόσφατα, ολοκληρώθηκε ο 1ος Γύρος του παιχνιδιού, και τα δύο δοκιμαστικά ‘εταιρικά έτη’ κατά τα οποία οι μαθητές δεν βαθμολογήθηκαν, προκειμένου να εξοικειωθούν με τον προσομοιωτή και μας επιχειρηματικές έννοιες.


Στον εξής, και για τα επόμενα 9 ‘εταιρικά έτη’, οι ομάδες-εταιρίες βαθμολογούνται με βάση το ‘Οικονομικό Αποτέλεσμα’ κάθε έτους, το οποίο αντιστοιχεί σε μια εβδομάδα πραγματικού χρόνου. Έτσι, μετά τα Ημιτελικά του Φεβρουαρίου θα γνωρίζουμε μας θα είναι οι 75 ομάδες-εταιρίες που θα προκριθούν στον Εθνικό Τελικό Young Business Talents!


Η συμμετοχή στον καινοτόμο Διαγωνισμό μαθητών Λυκείου με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, Young Business Talents, ξεκίνησε στην Ελλάδα μας 11 Νοεμβρίου, και οι συμμετοχές έφτασαν μας 334 ομάδες με σχεδόν 1.200 μαθητές Λυκείων, όλων των τύπων και από όλη την επικράτεια!


Οι ομάδες–εταιρίες των μαθητών διαγωνίζονται μέχρι και τα ημιτελικά online στο Διαδίκτυο με τον Προσομοιωτή, στην πλατφόρμα μας PRAXIS MMT, ηγέτιδας και εξειδικευμένης εταιρίας 40 χρόνια στην ανάπτυξη λογισμικού προσομοιωτών, που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση παγκοσμίως.


Στο τέλος Φεβρουαρίου 2014, οι 75 καλύτερες ομάδες ως μας τα Οικονομικά Αποτελέσματα, θα προκριθούν στον Εθνικό Τελικό μας Αθήνας που θα γίνει με φυσική παρουσία μας, μας 29 Μαρτίου 2014. Εκεί, μετά από δοκιμασία ακόμα τριών ‘ετών’, θα αναδειχθούν οι 15 νικήτριες ομάδες που θα λάβουν χρηματικό βραβείο, μας και ο καθηγητής και το σχολείο μας. Όσοι μαθητές φθάσουν στα Ημιτελικά και στον Τελικό, λαμβάνουν Δίπλωμα συμμετοχής, μας και οι καθηγητές μας.


Κάντε like στο https://www.facebook.com/YoungBusinessTalentsGR και μη χάσετε τις εξελίξεις του πιο συναρπαστικού διαδικτυακού διαγωνισμού!


Το Young Business Talents τέθηκε υπό την Αιγίδα και υποστήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, φορέα του Υπουργείου Παιδείας, ως πρόγραμμα για την Επιχειρηματικότητα των Νέων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.