WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημερίδα «Σύγχρονες αντιλήψεις στη Θεραπευτική Προσέγγιση της Οσφυαλγίας» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

AMC finalΤο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου μεταξύ 10:00-15:00 επιστημονική ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις στη Θεραπευτική Προσέγγιση της Οσφυαλγίας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι] και απευθύνεται σε επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές, φοιτητές και επιστήμονες με ενδιαφέρον για το αντικείμενο.


Κεντρική ομιλήτρια είναι η Dr Nikki Petty, Principal Lecturer, Programme Leader Professional Doctorate in Health and Social Care, Course Leader MRes (Clinical Research), University of Brighton. H Nikki Petty είναι διεθνούς φήμης καθηγήτρια και συγγραφέας δύο βιβλίων, και με το πέρας των εισηγήσεων της ημερίδας θα πραγματοποιήσει Workshop με τίτλο “Interpretation of findings in a clinical paper case study of a person with low back pain” (διάρκειας 1h 45’) όπου θα αναλύει τα ευρήματα μιας μελέτης περίπτωσης ασθενούς με οσφυαλγία υπό το πρίσμα της κλινικής συλλογιστικής.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα μιλήσουν επίσης οι κ.κ. Δρ Ευθύμιος Κουλούλας, MD,PhD, Φυσίατρος, FEBPRM,ATRAD Certified Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης Β´ Νευροχειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "Αττικόν" και Δημήτρης Μαγκαφώσης, Νευροχειρουργός, Πανεπιστημιακός Υπότροφος, Β' Νευροχειρουργική Κλινμική Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν", ενώ τον συντονισμό του προεδρείου θα κάνει η Δρ Ξανθή Μιχαήλ, Φυσίατρος.


Το κόστος συμμετοχής της ημερίδας ανέρχεται στα €50 και περιλαμβάνει και το Workshop. Για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το κόστος είναι €25.


Για τη συμμετοχή στην ημερίδα απαιτείται προεγγραφή έως 31/10.


Δείτε εδώ την αφίσα.


Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα, πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.