WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16

BusinessTalentsBICΣημειώθηκε αύξηση 37% στον αριθμό των Ομάδων – Εταιριών
που συμμετέχουν, σε σχέση με πέρυσι!

Μέγας Χορηγός: BΙC ΒΙΟΛΕΞ - Συνεργάτης: kariera.gr


Στον Καινοτόμο Διαγωνισμό με Προσομοιωτή, BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16 που ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου, οι εγγραφές αυξήθηκαν εντυπωσιακά, καθώς φέτος παίρνουν μέρος 2.792 φοιτητές και απόφοιτοι, από όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!

BT2016gΟι συμμετέχοντες σχημάτισαν 812 Ομάδες – Εταιρίες (έναντι 593 πέρυσι ή +37%), τις οποίες θα διοικήσουν εικονικά ως τέλος Μαΐου, με στόχο μία θέση στον Τελικό !

Οι φοιτητές και απόφοιτοι του BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16, προέρχονται από 72 διαφορετικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκ των οποίων, 23 ΑΕΙ, 18 ΑΤΕΙ & ΤΕΙ, 19 Ιδιωτ. Κολλέγια και 12 ΙΕΚ, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και σπουδών, από Οικονομικές και Διοικητικές Επιστήμες, Μηχανικών & Πληροφορικής, έως και κλάδους που δεν θα περίμενε κανείς, όπως Ιατρικής, Ιστορίας, Φυσικοθεραπείας, κ.ά.


BT 2016cΤο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με το μεγαλύτερο αριθμό μελών και ομάδων, στη φετινή Διοργάνωση.

(Αναλυτικοί πίνακες με το πλήθος των Ομάδων – Μελών ανά Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, πιο κάτω)


Ο δημοφιλής Διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους, που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, βρίσκεται στον Πρώτο Γύρο από τους 3 συνολικά που θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του BUSINESS TALENTS & Career Days, προκειμένου οι διαγωνιζόμενες ομάδες να ολοκληρώσουν αντίστοιχα, 10 εικονικά επιχειρηματικά έτη – περιλαμβανομένου ενός δοκιμαστικού – για να είναι μία από τις 75 ομάδες που θα προκριθούν στο Μεγάλο Τελικό, στις 3 Ιουνίου 2016!

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.