WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Άνοιξαν οι εγγραφές Μαθητών Λυκείων για τον πρωτοποριακό διαγωνισμό Young Business Talents 2014-2015!

Young Business TalentsΕκατοντάδες ομάδες μαθητών, θα διοικήσουν τη δική τους εικονική επιχείρηση, δωρεάν, με τη χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή 3ης γενιάς!


Δείτε video από τον περσινό πανηγυρικό Τελικό!


Ο Διεθνής Διαγωνισμός YOUNG BUSINESS TALENTS, που διεξάγεται φέτος για δεύτερη φορά στη χώρα μας, αποτελεί μια μοναδική διδακτική πρακτική εμπειρία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει ως στόχο να καλλιεργήσει στους νέους την επιχειρηματικότητα, να τους προσφέρει γνώσεις και να αναπτύξει τις δεξιότητές τους μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι συνεργασίας και άμιλλας! Ένας ακόμη στόχος του Διαγωνισμού είναι να προετοιμάσει τους μαθητές σε αυτή την κρίσιμη για το μέλλον τους περίοδο και να τους βοηθήσει στον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους προσανατολισμό.


Ο θεσμός, YOUNG BUSINESS TALENTS (ΥΒΤ) διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρσι και στην Ελλάδα, σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία, αφού συμμετείχαν περίπου 1.200 μαθητές, από όλη την επικράτεια, σχηματίζοντας 350 ‘ομάδες – εταιρίες’! Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Παιδείας και παρέχεται δωρεάν σε όλα τα Λύκεια της χώρας με την ευγενική χορηγία της NIVEA.


Μέσω του Επιχειρηματικού Προσομοιωτή (Business Simulator) 3ης γενιάς, που αναπτύχθηκε από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης - οι μαθητές Λυκείων με τη βοήθεια των καθηγητών τους, έχουν την ευκαιρία να διοικήσουν τη δική τους εικονική επιχείρηση, σε μια πιστή αναπαράσταση της αγοράς. Όπως και σε μια πραγματική επιχείρηση, θα κληθούν να λάβουν μια σειρά από σημαντικές ‘Αποφάσεις’ σε τομείς όπως η Παραγωγή, η Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό, προκειμένου να καταστήσουν την επιχείρησή τους βιώσιμη και κερδοφόρα διαχρονικά!


Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας του Διαγωνισμού YOUNG BUSINESS TALENTS 2013-2014, ήταν η ενθουσιώδης συμμετοχή μαθητών και των καθηγητών τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας και Λυκείων όλων των τύπων, καθώς και η εκτεταμένη προβολή του από όλα τα Μέσα! (TV, Internet, Τύπο).

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.