Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
HotΣτοιχεία επικοινωνίας
Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω
Αγίου Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω 12243
Τηλ: 210 5385100
----------------
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω 12241
Τηλ: 210 5381100
----------------
Πανεπιστημιούπολη Αθηνών
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, 11521 Αθήνα
Τηλ: 213 2010130
Αγίου Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω 12243
Τηλ: 210 5385100
----------------
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω 12241
Τηλ: 210 5381100
----------------
Πανεπιστημιούπολη Αθηνών
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, 11521 Αθήνα
Τηλ: 213 2010130
Επιστημονικοί τομείς
- Γεωπονία
- Επιστήμες γης και περιβάλλοντος
- Σχεδιασμός Προϊόντων
Περιοχή
- Αθήνα
Περιγραφή
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έχει προέλθει από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, το οποίο προέκυψε το 1985 από τη συγχώνευση του Τμήματος Φυτικών Προϊόντων και του Τμήματος Ζωικών Προϊόντων.
κοπός του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων είναι η παροχή υψηλής ποιότητας σπουδών για την εκπαίδευση επιστημόνων οι οποίοι θα διαθέτουν υψηλού επιπέδου γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στην Επιστήμη και στην Τεχνολογία των Τροφίμων, δίνοντας έμφαση σε τομείς, όπως η μικροβιολογία τροφίμων, η χημεία και η ανάλυση τροφίμων, η επεξεργασία, συντήρηση και συσκευασία τροφίμων, η διασφάλιση ποιότητας, η τεχνολογία φυτικών και ζωικών προϊόντων τροφίμων, κλπ.
Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:
>Βαθμολογίες αξιολογητών
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού