WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Προπονητής Ελεύθερης Γυμναστικής (Aerobics) | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Hot
Προπονητής Ελεύθερης Γυμναστικής (Aerobics) | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Αβέρωφ 29, Αθήνα 104 33
Τηλ: 210 3247125
------------------------------------------------
Άστιγγος 4, Πειραιάς
Πλατεία Καραϊσκάκη, 18531
Τηλ: 2104122888, Fax: 2104121777

Επιστημονικοί τομείς

  • Αθλητισμός

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Πειραιάς

Περιγραφή

Ο κάτοχος διπλώματος των Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα Προπονητής Ελεύθερης Γυμναστικής (Aerobics) αναλαμβάνει την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στο συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, μετά από συνεργασία με καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την εκπόνηση προπονητικών προγραμμάτων που θα εφαρμόσουν στους αθλητές τους και για τους τρόπους ελέγχου της αποτελεσματικότητας της προπόνησης.

Ο προπονητής αθλήματος με το έργο του, έχει μεγάλη συμμετοχή στην ομαλή ανάπτυξη, σωματική και ψυχική των αθλητών του. Γι΄ αυτό το λόγο πέραν της κατάρτισης του στο εξειδικευμένο αντικείμενο της προπόνησης που θα ασχοληθεί και θα διδάξει στους αθλητές του, συγχρόνως ασκεί πάνω τους και αγωγή. Αγωγή που είναι καθοριστική για την αθλητική και όχι μόνο ζωή τους. Ο αθλητισμός είναι ισχυρότατο μέσο αγωγής για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του αθλητή προσφέροντάς του και καλλιεργώντας του, πληθώρα ψυχικών προτερημάτων, καθώς επίσης αναπτύσσει υψηλό επίπεδο υγείας με όλα τα ευεργετικά επακόλουθά τους.

Βέβαια ένας από τους στόχους που έχει ο προπονητής είναι και η επιτυχία υψηλών επιδόσεων. Γι΄ αυτούς όλους τους λόγους ο προπονητής αθλήματος πρέπει να συνεργάζεται στενά και άμεσα με τους ειδικούς επιστήμονες που έχουν άμεση σχέση με το έργο του π.χ. ιατρό, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο, καθηγητή φυσικής αγωγής κ.λπ.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.