WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης Κόμης | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης Κόμης | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ζαΐμη 21, Πουκεβίλ 2-4
Τηλ.: 2610-271827, 270293, Fax: 2610-222874

Επιστημονικοί τομείς

  • Μόδα και ομορφιά

Περιοχή

  • Πάτρα

Περιγραφή

Οι Ανώτατες Σπουδές Κομμωτικής που κατοχυρώνουν Επαγγελματικά Δικαιώματα και εξασφαλίζουν τη δημιουργία του Δικού ΣΑΣ Κομμωτηριού ΑΜΕΣΑ!

Ο Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης κόμης με την υψηλού επιπέδου κατάρτιση που αποκτά στο Ι.ΙΕΚ Βέργη, είναι ικανός να προσφέρει υψηλού επιπέδου αλλαγές και δημιουργικές επεμβάσεις στα μαλλιά ανδρών και γυναικών. Εργασίες όπως περίτεχνα κουρέματα, αποχρωματισμός,βαφές, περμανάντ, αποσγουρώσεις κ.α. αποτελούν ένα δημιουργικό σύνολο που ο επαγγελματίας του χώρου μαθαίνει να χειρίζεται εξαιρετικά.

Μαθαίνει να οργανώνει, να διοικεί και να προωθεί επιχειρήσεις του κλάδου. Οι εργασίες των κομμωτών γίνονται σε σύγχρονους χώρους, εξοπλισμένους με ειδικά μηχανήματα και όργανα, τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας.

Ο Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης κόμης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ ενημερώνεται για όλες τις νέες τάσεις hair-styling, δουλεύει με ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ αποκτώντας σημαντική εμπειρία και συμμετέχει σε events και σεμινάρια που διοργανώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.