WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων Βιοχημικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου | ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ

Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων Βιοχημικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου | ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Υπατίας 6, Σύνταγμα, ΤΚ. 10556, Αθήνα
Τηλ. 210 3235200

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες Υγείας & Πρόνοιας

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Η ειδικότητα "Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων – Μικροβιολογικού και Βιοχημικού Εργαστηρίου" αναφέρεται στον Βοηθό Μικροβιολόγου ο οποίος προορίζεται να εργασθεί ως μέλος μία ομάδας μικροβιολογικού εργαστηρίου με σκοπό να υποβληθεί στο διαγνωστικό έργο.

Πειραματική αλλά και εργαστηριακή εξάσκηση συμπεριλαμβάνονται στην εκμάθηση όπου μέσα από εκεί ο βοηθός μικροβιολόγου θα είναι σε θέση να αποκτήσει άρτια γνώση και χρήση των οργάνων - τεχνικών.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία σύγχρονου εξειδικευμένου προσωπικού, πλήρως καταρτισμένου επιστημονικά και με κατάλληλη πρακτική εμπειρία, για εργασία στο Δημόσιο ή Ιδιωτικό χώρο της αντίστοιχης ειδικότητας.

Η κατάρτιση γίνεται με έμφαση στην εργαστηριακή εξάσκηση, κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι απόφοιτοι να έχουν άρτια γνώση της χρήσης όλων των απαραίτητων οργάνων – τεχνικών και να ενσωματώνονται εύκολα σε Εργαστηριακές ομάδες/μονάδες, όπου εκτελούνται οι κλασικές Μικροβιολογικές και Βιοχημικές εξετάσεις ρουτίνας. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα να καταρτιστούν και σε πιο εξελιγμένες μεθοδολογίες εξετάσεων, έτσι ώστε οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά να γίνονται εύκολα κατανοητές και να μην υπάρχει δυσκολία στην εφαρμογή τους.

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας αυτής είναι επιστημονικά αναβαθμισμένοι, ώστε ουσιαστικά να επικουρούν το έργο των Μικροβιολόγων και Βιοχημικών στην κατεύθυνση των διαγνωστικών δοκιμών.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.