WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης Κόμης | ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ

Κομμωτής - Τεχνικός Περιποίησης Κόμης | ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Υπατίας 6, Σύνταγμα, ΤΚ. 10556, Αθήνα
Τηλ. 210 3235200

Επιστημονικοί τομείς

  • Μόδα και ομορφιά

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Ως γνωστόν, σημαντικό κομμάτι της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής αποτελούν σήμερα οι βιομηχανίες καλλυντικών. Από στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι το 25% του συνόλου παραγωγής καλλυντικών αποτελούν τα προϊόντα που αφορούν την περιποίηση της κόμης.

Η κομμωτική είναι ένας επαγγελματικός κλάδος που απαιτεί υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση ενώ σήμερα καλύπτεται από ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που δεν είναι πολλές φορές κατάλληλα καταρτισμένοι αλλά στηριζόμενοι στην εμπειρική τους γνώση.

Το ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ μαθαίνει την τέχνη της κομμωτικής στον σπουδαστή μέσα από θεωρητικές μαθήματα αλλά και καθημερινή πρακτική άσκηση.

Ο Κομμωτής – Τεχνικός περιποίησης κόμης με την υψηλή του κατάρτιση είναι ικανός στις κομμώσεις ανδρών και γυναικών καθώς και σε εργασίες περιποίησης κόμης, όπως αποχρωματισμός, βαφή, βοστρίχωση (περμανάντ), αποσγούρωση κ.λ.π. Η κατάρτισή του επεκτείνεται στην οργάνωση, διοίκηση, διαχείριση και μάρκετινγκ στο χώρο του κομμωτηρίου και στην αγορά. Οι εργασίες των κομμωτών γίνονται σε χώρους εξοπλισμένους με ειδικά μηχανήματα και όργανα, τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.