WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Νοσηλευτική Τραυματολογία | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Νοσηλευτική Τραυματολογία | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ζαΐμη 21, Πουκεβίλ 2-4
Τηλ.: 2610-271827, 270293, Fax: 2610-222874

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες Υγείας & Πρόνοιας

Περιοχή

  • Πάτρα

Περιγραφή

Ο Νοσηλευτής Τραυματολόγος συμμετέχει υπό την επίβλεψη και την ευθύνη του νοσηλευτή στη νοσηλευτική φροντίδα (προεγχειρητική – διεγχειρητική μετεγχειρητική του ασθενή).

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί νοσηλευτικές πράξεις που αντιστοιχούν στο επίπεδο και αντικείμενο εκπαίδευσης, εξειδίκευσης και εμπειρίας του και έχουν σχέση με την προνοσοκομειακή ή ενδονοσοκομειακή παροχή Α’ Βοηθειών στον τραυματία, την παραπέρα αντιμετώπιση του τραυματία στη διάρκεια της νοσηλείας του και τη διαδικασία αποκατάστασης του στα ειδικά διαμορφωμένα κέντρα.

Χρησιμοποιεί και εφαρμόζει τα μέσα ατομικής προστασίας, υγιεινής, αντισηψίας, ασηψίας που επιβάλλονται για την ασφαλή λειτουργία των χώρων που εργάζεται και, τέλος επιλέγει, προμηθεύεται, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και φροντίζει τον εξοπλισμό της εργασίας του (όργανα , συσκευές κ.α).Ο επαγγελματίας του χώρου λειτουργεί μόνος ή με καθοδήγηση ή και σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Νοσηλευτικής Τραυματολογίας διακρίνεται από επιδεξιότητα και δυνατότητα πραγματοποίησης τυποποιημένων ενεργειών (εκτίμηση των ζωτικών σημείων, Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ακινητοποίηση – μεταφορά μυοσκελετικών κακώσεων κ.α.)

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.