WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων | ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ζαΐμη 21, Πουκεβίλ 2-4
Τηλ.: 2610-271827, 270293, Fax: 2610-222874

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)
  • Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά

Περιοχή

  • Πάτρα

Περιγραφή

Η επιστήμη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων αποτελεί τη βάση για την ομαλή οικονομική και διοικητική λειτουργία μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Το Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων εφαρμόζει τις επιστήμες της διοίκησης, της οικονομίας και των δημoσίων σχέσεων της επιχείρησης.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που αποκτά κατά την εκπαίδευσή του, είναι ικανός να συγκεντρώνει, επεξεργάζεται και αξιολογεί λογιστικές και οικονομικές πληροφορίες που του παρέχει το Λογιστήριο, εφαρμόζει τη Φορολογική-Εμπορική-Εργατική Νομοθεσία, τη Νομοθεσία Κοινωνικής Ασφάλισης και το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο.

Σχεδιάζει και ελέγχει διαδικασίες έκδοσης τιμολογίων, δελτίων απογραφής και μπορεί να συμμετέχει σε έρευνες, να υποβάλλει προτάσεις για αποδοτική χρησιμοποίηση των χρηματικών πόρων κι επίλυση οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων, να εισπράττει, να συνεργάζεται και να καθοδηγεί δραστηριότητες προσωπικού.

Είναι σε θέση να αξιολογεί προσφορές, να μελετά στατιστικά δεδομένα, να συντάσσει, να ταξινομεί και να αρχειοθετεί έγγραφα της επιχείρησης και τέλος, εφαρμόζει πρακτικές δημοσίων σχέσεων για την εδραίωση του κύρους της επιχείρησης.

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ διοργανώνει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ δίνοντας το διαβατήριο στους σπουδαστές της ειδικότητας Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων για μια επιτυχημένη καριέρα.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.