WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Αθλητικό Management | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Hot
Αθλητικό Management | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Αβέρωφ 29, Αθήνα 104 33
Τηλ: 210 3247125
------------------------------------------------
Άστιγγος 4, Πειραιάς
Πλατεία Καραϊσκάκη, 18531
Τηλ: 2104122888, Fax: 2104121777

Επιστημονικοί τομείς

  • Αθλητισμός
  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Πειραιάς

Περιγραφή

Η εξέλιξη των αθλημάτων σε παγκόσμιο υπερθέαμα αλλά και η γενικότερη άνθιση της αθλητικής βιομηχανίας καθιστούν απαραίτητη την εξειδίκευση στελεχών σε θέματα αθλητικού μάνατζμεντ και μάρκετινγκ. Στo IEK ΩΜΕΓΑ ο σπουδαστής καταρτίζεται πλήρως και εξοικειώνεται με το χώρο της Διοίκησης του Αθλητισμού ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση στον απαιτητικό αυτό τομέα.

Ο κάτοχος διπλώματος Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα Sport Managment αναλαμβάνει την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στο συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα που έχει επιλέξει, μετά από συνεργασία με καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την εκπόνηση προπονητικών προγραμμάτων που θα εφαρμόσουν στους αθλητές τους και για τους τρόπους ελέγχου της αποτελεσματικότητας της προπόνησης.

Ο προπονητής αθλήματος με το έργο του, έχει μεγάλη συμμετοχή στην ομαλή ανάπτυξη, σωματική και ψυχική των αθλητών του. Γι΄ αυτό το λόγο πέραν της κατάρτισης του στο εξειδικευμένο αντικείμενο της προπόνησης που θα ασχολη θεί και θα διδάξει στους αθλητές του, συγχρόνως ασκεί πάνω τους και αγωγή.

Αγωγή που είναι καθοριστική για την αθλητική και όχι μόνο ζωή τους. Ο αθλητισμός είναι ισχυρότατο μέσο αγωγής για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του αθλητή προσφέροντάς του και καλλιεργώντας του, πληθώρα ψυχικών προτερημάτων, καθώς επίσης αναπτύσσει υψηλό επίπεδο υγείας με όλα τα ευεργετικά επακόλουθά του. Βέβαια ένας από τους στόχους που έχει ο προπονητής είναι και η επιτυχία υψηλών επιδόσεων.

Γι΄ αυτούς όλους τους λόγους ο προπονητής αθλήματος πρέπει να συνεργάζεται στενά και άμεσα με τους ειδικούς επιστήμονες που έχουν άμεση σχέση με το έργο του π.χ. ιατρό, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο, καθηγητή φυσικής αγωγής κ.λ.π.

Το Sport Management δημιουργεί έναν εξειδικευμένο επαγγελματία στην οργάνωση, διοίκηση και επικοινωνία αθλητικών ομάδων, αθλητικών συλλόγων και αθλητικών φορέων. Επιχειρήσεις και οργανισμοί του συγκεκριμένου χώρου απασχολούν διοικητικά στελέχη σε αρμοδιότητες όπως προγραμματισμό των αγώνων και των δραστηριοτήτων αθλητικών ομάδων, αθλητικό management & marketing, επικοινωνία, προγραμματισμό και διαχείριση των οικονομικών, αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.