WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Hot
Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Άστιγγος 4, Πειραιάς
Πλατεία Καραϊσκάκη, 18531
Τηλ: 2104122888, Fax: 2104121777

Επιστημονικοί τομείς

  • Πληροφορική

Περιοχή

  • Πειραιάς

Περιγραφή

Για να γίνεις Τεχνικός Συστημάτων Η/Υ πρέπει να είσαι δραστήριος ευέλικτος και δημιουργικός, να έχεις ενδιαφέρον για την τεχνολογία, λογική και τεκμηριωμένη σκέψη. Να έχεις τεχνικές ικανότητες, μεθοδικότητα και να παρακολουθείς τις εξελίξεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

Εκτελείς αυτόνομα, εγκαίρως και με υπευθυνότητα τεχνικές εργασίες επί του λογισμικού του Πληροφοριακού συστήματος ή των ανεξάρτητων Η/Υ, εφαρμόζοντας τις γενικές και ειδικές οδηγίες του κατασκευαστή του λογισμικού.

Αναπτύσσεις αυτόνομα ή συμμετέχοντας σε ομάδες ανάπτυξης, εφαρμογές πληροφορικής (application software) κατανοώντας τις λειτουργικές απαιτήσεις, όπως αυτές διατυπώνονται σε αντίστοιχα κείμενα (ανάλυση απαιτήσεων) ή μέσω των οδηγιών του υπεύθυνου ανάπτυξης (αναλυτή).

Διαχειρίζεσαι και υποστηρίζεις τη λειτουργία Πληροφοριακών Συστημάτων και ανεξάρτητων Η/Υ.

Εγκαθιστάς (installation) και διαμορφώνεις κατάλληλα (configuration) το λογισμικό εφαρμογών με έμφαση στις εφαρμογές client/server.

Παρέχεις συμβουλευτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και λειτουργία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Επίσης:

Έχεις την επαγγελματική ικανότητα, μετά από το αναγκαίο στάδιο προσαρμογής σου, να μπορείς να αναλαμβάνεις ειδικές εργασίες που σου ανατίθενται στα διάφορα τμήματα του οργανισμού ή της επιχείρησης όπου εργάζεσαι.

Αποκτάς δε ικανότητα μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, να ασκήσεις διοικητικά καθήκοντα στο χώρο εργασίας σου.

Προσαρμοζόμενος στην αναγκαιότητα της συνεχούς επαγγελματικής εκπαίδευσης, λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης στην περιοχή της δραστηριότητας σου, είναι σε θέση να προσαρμόζεσαι στις επερχόμενες αλλαγές στα καθήκοντά σου.

Η δράση σου χαρακτηρίζεται από: οικονομία χρόνου και πόρων, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, διασφάλιση ποιότητας εργασίας, προστασία περιβάλλοντος και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.