WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef) | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Hot
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef) | ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Άστιγγος 4, Πειραιάς
Πλατεία Καραϊσκάκη, 18531
Τηλ: 2104122888, Fax: 2104121777

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Πειραιάς

Περιγραφή

Η γεύση είναι πηγή απόλαυσης και βαθιάς ευχαρίστησης για τον άνθρωπο. Το φαγητό, εκτός από τη στοιχειώδη ανάγκη του ανθρώπου για επιβίωση, αποτελεί γαστρονομική απόλαυση και καλλιτεχνική δημιουργία.

Το φαγητό αποτελεί πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, γιατί συνδυάζει και διεγείρει πολλές από τις αισθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Η γεύση, το άρωμα, οι αναμνήσεις, η ευχαρίστηση, όλα αυτά μπορεί να τα νιώσει ταυτόχρονα ένας άνθρωπος από ένα "καλό φαγητό"!

Η τέχνη της γαστρονομίας ακολουθεί πιστά, από τα πανάρχαια χρόνια, την εξέλιξη της ανθρωπότητας, με σκοπό την ανάδειξη του τόπου, της ιστορίας και της παράδοσης κάθε λαού. Παλαιότερα, οι συνήθειες της μαγειρικής διαμορφώνονταν με βάση την εποχή και τα τοπικά προϊόντα. Σήμερα ωστόσο, με την ανάπτυξη και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, η απεριόριστη προσφορά των αγαθών μας επιτρέπει να χαιρόμαστε τις απολαύσεις της ζωής, μερικές από τις οποίες είναι και η ποικιλία των γεύσεων και οι γαστριμαργικές απολαύσεις. Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής μορφής και δομής, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα. Είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει υπεύθυνα την οργάνωση και τη λειτουργία μιας σύγχρονης κουζίνας, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου. Λόγω της άμεσης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη μαγειρική και στον τουρισμό, έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, η μαγειρική αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα και διαχρονικότερα επαγγέλματα για κάθε εποχή.

Η επαγγελματική ενασχόληση με τη Μαγειρική και την Ζαχαροπλαστική, αφορά ανθρώπους με φαντασία, δημιουργικότητα, καλό γούστο και διάθεση για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση.

Η Σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής - chef διεθνής κουζίνας του ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ εξασφαλίζει Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που πιστοποιεί την άριστη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση κάθε αποφοίτου. Κάθε καταξιωμένος Chef ανταμείβεται καθημερινά με τα εγκώμια όσων απολαμβάνουν τις δημιουργίες του, και οι προσπάθειές του επιβραβεύονται σε αφθονία με την επαγγελματική αναγνώριση.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.