WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών | ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών | ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Βερανζέρου 3 - Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα, 10677
Β' Κτίριο: Πανεπιστημίου 17, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 3806166, Fax: 210 3304661
Επισκεφτείτε μας στο Facebook Επισκεφτείτε μας στο Twitter

Επιστημονικοί τομείς

  • Πληροφορική

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

H μετάδοση της πληροφορίας στην εποχή μας είναι από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά που βοηθούν όλες τις εταιρίες να αναπτυχθούν. Η μετάδοση αυτή γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα. Αυτό συνεπάγεται αντίστοιχα και μεγάλη ζήτηση σε άτομα που έχουν την τεχνογνωσία να υποστηρίξουν αυτά τα συστήματα.

Ο Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων είναι ο εξειδικευμένος που χειρίζεται θέματα που αφορούν στη δικτύωση υπολογιστών, στη δικτύωση κτιρίων και στη διαχείριση συστημάτων για πολλούς χρήστες, είναι ο administrator των συστημάτων αυτών.

Είναι ο "Μάγος της Τεχνολογίας" απαραίτητος στην σύγχρονη επιχείρηση για να εγκαταστήσει, να υποστηρίξει και να διευθύνει το πληροφοριακό σύστημα της.

Αντιμετωπίζει προβλήματα του Hardware και του Software σε υπολογιστές, σε τοπικά δίκτυα και στην επικοινωνία της επιχείρησης με τον έξω κόσμο (Internet, Intranet, Extranet). Ρυθμίζει τις παραμέτρους των συστημάτων έτσι ώστε να έχουν την τέλεια απόδοση ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης. Γνωρίζει να εγκαθιστά και να υποστηρίζει εσωτερικά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μεγάλων επιχειρήσεων με τα υποκαταστήματά τους ή τους Αντιπροσώπους τους (Intranets).

Κατέχει άριστα τις δυνατότητες των σύγχρονων υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ΟΤΕ ή τις ιδιωτικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών σ΄ό,τι αφορά ταχύτητες γραμμών, εύρος γραμμών, τιμή, εξοπλισμό (Routers, Multiplexors κλπ) και μπορεί να επιλέγει τον καλύτερο συνδυασμό για τις ανάγκες της συγκεκριμένης επιχείρησης. Γνωρίζει τα μυστικά της κινητής τηλεφωνίας.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.