WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Μαιευτική | ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ

Μαιευτική | ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ακαδημίας κ Κάνιγγος 17 (Πλατεία Κάνιγγος),
10677, Αθήνα
Τηλ. 210 8212912
Επισκεφτείτε μας στο Facebook Επισκεφτείτε μας στο Twitter

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες Υγείας & Πρόνοιας
  • Ιατρική

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Ο Β. Μαιευτικής οφείλει να γνωρίζει τους τρόπους φροντίδας της εγκύου, της επιτόκου, της λεχωίδας και του νεγνού ώστε, είτε σε συνεργασία με τη μαία είτε μόνος του, κατόπιν έγκρισης του ιατρού μαιευτήρα γυναικολόγου να:

1. Συμμετέχει ενεργά ως μέλος της μαιευτικής ομάδας στην εκτέλεση του τοκετού ή των χειρουργικών επεμβάσεων με την ιδιότητα του εργαλειοδότη ή του νοσηλευτή κίνησης.

2. Χρησιμοποιεί και εφαρμόζει συστηματικά τα μέσα ατομικής προστασίας υγιεινής και αποστείρωσης που επιβάλλονται για την ασφαλή λειτουργία της αίθουσας τοκετών και των χειρουργείων.

3. Επιλέγει, προμηθεύεται, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, φροντίζει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση τα απαραίτητα υλικά εργασίας (εργαλεία, όργανα, συσκευές, ιματισμός, αναλώσιμα κλπ.) και ελέγχει αν ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των εκτελούμενων επεμβάσεων, στα πλαίσια των στόχων και των προδιαγραφών κίνησης.

4. Συντάσσει και ενημερώνει έντυπα και βιβλία που προβλέπονται από τους κανονισμούς (βιβλίο τοκετών, χειρουργικό νοσηλευτικό φυλλάδιο, στατιστικά έντυπα κλπ).

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.