Διατροφολογία | ΙΕΚ ΑΚΜΗ
HotΣτοιχεία επικοινωνίας
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
Τηλ.: 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, ΤΚ 18 535
Τηλ.: 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, ΤΚ 546 24
Τηλ.: 2310 260 200
------------------------------------------------------------
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου,
Τηλ.: 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΛΑΡΙΣΑ
Ασκληπιού 29
Τηλ. 2410 660400
------------------------------------------------------------
ΡΟΔΟΣ
Βύρωνος 1
Τηλ. 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, ΤΚ 18 535
Τηλ.: 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, ΤΚ 546 24
Τηλ.: 2310 260 200
------------------------------------------------------------
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου,
Τηλ.: 2122 220200
------------------------------------------------------------
ΛΑΡΙΣΑ
Ασκληπιού 29
Τηλ. 2410 660400
------------------------------------------------------------
ΡΟΔΟΣ
Βύρωνος 1
Τηλ. 2122 220200
ΙΕΚ
Επιστημονικοί τομείς
- Επιστήμες Υγείας & Πρόνοιας
- Ιατρική
Περιοχή
- Αθήνα
- Ηράκλειο
- Θεσσαλονίκη
- Λάρισα
- Πειραιάς
- Ρόδος
Περιγραφή
Ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος έχει καταστεί ένα περιζήτητο επάγγελμα από διαφορετικές κατηγορίες πελατών, εξαιτίας των απαιτητικών ρυθμών της σύγχρονης καθημερινής ζωής, οι οποίοι με την σειρά τους έχουν αντίκτυπο και στις διατροφικές μας συνήθειες.
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρακτικό πρόγραμμα σπουδών που πραγματοποιείται σε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και εργαστήρια, ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αφού αξιολογήσει τη διατροφική συμπεριφορά του πελάτη, θα διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο με στόχο τη βελτίωση του μεταβολισμού και τη σύσταση του σώματος.
ΓΙΑΤΙ ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Φοιτώντας στη σχολή Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ:
• Αποκτάς βιωματική εκμάθηση κατάρτισης διαιτολογίου, µέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις σε νοσοκομεία και διαιτολογικά κέντρα.
• Εξειδικεύεσαι σε κορυφαία διεθνώς λογισμικά διαιτολογικής υποστήριξης.
• Συμμετέχεις σε διατμηματική συνεργασία (Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική) για την παρασκευή θρεπτικών μενού (gluten free, lactose free, vegan, vegetarian, χαμηλών θερμίδων, διαβητικών, κ.λπ.) με εισηγητές κορυφαίους chef/pastry chef της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Πάνος Ιωαννίδης, Διονύσης Αλέρτας, Χρήστος Βέργαδος κ.ά.).
• Συµµετέχεις σε μεγάλα συνέδρια και εκδηλώσεις διατροφής και υγείας (συνεργασίες με το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, την Πανελλήνια Ένωση κατά του Παιδικού Διαβήτη κ.ά).
• Αποκτάς σύγχρονες εξειδικεύσεις και παρακολουθείς επιμορφωτικά σεμινάρια (αθλητική διαιτολόγια, παιδική παχυσαρκία, εργομετρία και διατροφή, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.).
Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:
>Βαθμολογίες αξιολογητών
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού