WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Tourism Management - Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού | LE MONDE

Hot
Tourism Management - Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού | LE MONDE

Στοιχεία επικοινωνίας

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346
τηλ.: 210 4830500
fax: 210 4839305

ΙΕΚ

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)
  • Τουριστικών Επαγγελμάτων

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» εφοδιάζει τους σπουδαστές με την τεχνογνωσία που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες για να ασχοληθούν με την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση ενός τουριστικού γραφείου – πρακτορείου.

Το πρόγραμμα σπουδών εμβαθύνει στα τουριστικά θέματα παρέχοντας ουσιώδεις γνώσεις που αφορούν τη μετακίνηση ατόμων ή ομάδων για περιήγηση, διασκέδαση, εργασία, διεξαγωγή συνεδρίου. Εξοικειώνει με διαδικασίες που αφορούν έκδοση αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων. Μαθαίνει να διαμορφώνει σύνθετα πακέτα διακοπών και ειδικεύεται στο τουριστικό και αεροπορικό marketing.

Ο εμπλουτισμός του προγράμματος με μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, εκπαιδευτικών επισκέψεων σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια και η συμμετοχή σε εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα, δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να γνωρίσουν τουριστικούς προορισμούς και να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών.

Προσφέρεται η δυνατότητα απασχόλησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις με σκοπό οι σπουδαστές να εξοικειωθούν στις συνθήκες εργασίας και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με την αναγκαία προϋπηρεσία..

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.