WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Hotel Management-Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας | LE MONDE

Hot
Hotel Management-Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας | LE MONDE

Στοιχεία επικοινωνίας

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346
τηλ.: 210 4830500
fax: 210 4839305

ΙΕΚ

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμες διοίκησης (Οργάνωση & Διοίκηση)
  • Τουριστικών Επαγγελμάτων

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών “Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας” εφοδιάζει τους σπουδαστές με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ασχοληθούν με τον δυναμικό κλάδο της Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων.

Ο συνδυασμός της άριστης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, σε πλήρως εξοπλισμένους και σύγχρονους χώρους διδασκαλίας, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της σχολής να γνωρίσουν τις πραγματικές απαιτήσεις της συγκεκριμένης ειδικότητας και να προετοιμαστούν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για την αντιμετώπιση ενός ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, όπως είναι η Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων.

Ο εμπλουτισμός του προγράμματος με μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πρότυπους επαγγελματικούς χώρους, δίνει τη δυνατότητα στο σπουδαστή να γνωρίσει από κοντά τις μελλοντικές συνθήκες εργασίας του και να αποκτήσει μεγάλο εύρος γνώσεων πάνω στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, από τον πρώτο κιόλας χρόνο, σε επιχειρήσεις υψηλού κύρους του κλάδου, προκειμένου οι σπουδαστές να ενισχύσουν το βιογραφικό τους σημείωμα με την απαραίτητη προϋπηρεσία.

Το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας αναλαμβάνει, με τη λήξη των σπουδών, την τοποθέτηση των αποφοίτων σε επιχειρήσεις.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.