WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Pastry Chef - Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής | LE MONDE

Hot
Pastry Chef - Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής | LE MONDE

Στοιχεία επικοινωνίας

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346
τηλ.: 210 4830500
fax: 210 4839305

ΙΕΚ

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών “Τεχνικός Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής” αποσκοπεί στη δημιουργία ολοκληρωμένων επαγγελματιών που μπορούν να ανοίξουν δικό τους Ζαχαροπλαστείο - Αρτοποιείο, να εκσυγχρονίσουν την οικογενειακή επιχείρηση και να απασχοληθούν σαν ζαχαροπλάστες - αρτοποιοί σε κάθε είδους επιχείρηση παραγωγής γλυκών και αρτοσκευασμάτων.

Ο συνδυασμός εργαστηριακής εκπαίδευσης και θεωρητικής κατάρτισης δημιουργεί επαγγελματίες που παρασκευάζουν κάθε είδους γλυκά και επιδόρπια, εκτελώντας με ακρίβεια συνταγές παραδοσιακής ή μοντέρνας ζαχαροπλαστικής, βασιζόμενοι σε αγνά υλικά και αυθεντικές πρώτες ύλες όπως ζάχαρη, αβγά, γάλα, σοκολάτα, αλεύρι κ.ά.

Η εκπαίδευση καλλιεργεί συστηματικά το γευστικό και αισθητικό κριτήριο των σπουδαστών, δίνοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίζουν και να ελέγχουν την ποιότητα των πρώτων υλών, να λειτουργούν με ακρίβεια τον μηχανολογικό εξοπλισμό, να καθορίζουν συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, να διευρύνουν το φάσμα των παραγόμενων γλυκών και αρτοσκευασμάτων.

Η αμοιβόμενη πρακτική άσκηση μεταξύ πρώτου και δευτέρου έτους σπουδών εισάγει τους σπουδαστές στη διαδικασία της παραγωγής, προσφέροντας προϋπηρεσία και πολύτιμες επαγγελματικές γνωριμίες.

Η επαγγελματική αποκατάσταση έρχεται με τη λήξη των σπουδών σε επιχειρήσεις που εμπιστεύονται το υψηλό επίπεδο των αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.