WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Chef-Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας | LE MONDE

Hot
Chef-Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας | LE MONDE

Στοιχεία επικοινωνίας

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346
τηλ.: 210 4830500
fax: 210 4839305

ΙΕΚ

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Ένα πρόγραμμα σπουδών με σκοπό τη δημιουργία νέων chefs, που θα συνδυάζουν παραγωγικές και οργανωτικές ικανότητες, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε κάθε κατηγορία και είδος επισιτιστικής επιχείρησης (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering, Κρουαζιερόπλοια).

Ο συνδυασμός εργαστηριακής και θεωρητικής εκπαίδευσης αφορά στην άριστη οργάνωση της παρασκευής εδεσμάτων, του συντονισμού του προσωπικού κουζίνας, στην εκπόνηση των menus, στην οργάνωση των προμηθειών, στον ποιοτικό έλεγχο και στη σωστή διατήρηση των πρώτων υλών, στην επίβλεψη της υγιεινής και της ασφάλειας μέσα στους χώρους της κουζίνας.

Επίσης, οι νέοι chefs διδάσκονται σε βάθος την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα ώστε να μπορούν να δώσουν το γαστρονομικό στίγμα του εστιατορίου στο οποίο εργάζονται, συντελώντας στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας στη διεθνή γαστρονομική σκηνή.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθούν σεμινάρια από ειδικούς και κορυφαίους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οργανώνονται και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering.

Προσφέρεται η δυνατότητα απασχόλησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις με σκοπό οι σπουδαστές να εξοικειωθούν στις συνθήκες εργασίας και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με την αναγκαία προϋπηρεσία. Το γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας αναλαμβάνει με τη λήξη των σπουδών την τοποθέτηση των αποφοίτων σε επιχειρήσεις για να εργαστούν.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.