WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Σχεδιαστής μόδας – Ενδυματολόγος | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Hot
Σχεδιαστής μόδας – Ενδυματολόγος | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Στοιχεία επικοινωνίας

Στουρνάρη 49, Τ.Κ. 10682, Αθήνα
Τηλ. 210 3838808
-----------------------------------------------
Καρατάσου 7 - 546 26 (Λιμάνι)
Τηλ: 2310 515 539
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονικοί τομείς

  • Μόδα και ομορφιά

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Ο Σχεδιαστής Μόδας έχει σαν αντικείμενο του τον σχεδιασμό ενδυμάτων και αξεσουάρ σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας αλλά και με το προσωπικό στυλ του πελάτη του.

Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου INTERGRAPHICS παρακολουθούν ένα άρτια καταρτισμένο πρόγραµµα σπουδών από καταξιωμένους στο χώρο καθηγητές. Μαθαίνουν να επιλέγουν και να αναδεικνύουν υφάσματα, να μελετούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, και το προφίλ του πελάτη τους, τις αρχές αισθητικής αλλά και το κόστος εργασίας και παραγωγής σε σχέση µε το επίπεδο αγοράς. Επιπλέον, εκπαιδεύονται στο συντονισμό και τη παρακολούθηση όλης της παραγωγικής διαδικασίας, όπως επίσης και στον τρόπο παρουσίασης της συλλογής τους. Στο τέλος των σπουδών τους έχουν αποκτήσει την απόλυτη εξειδίκευση και την άρτια κατάρτιση για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Συµπληρωµατικά µε το πρόγραµµα σπουδών τους, παρακολουθούν επιδείξεις & παρουσιάσεις επώνυμων σχεδιαστών και συμμετέχουν σαν βοηθοί στα back stage.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.