WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Τεχνικός Δομικών Έργων | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Hot
Τεχνικός Δομικών Έργων | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Στοιχεία επικοινωνίας

Στουρνάρη 49, Τ.Κ. 10682, Αθήνα
Τηλ. 210 3838808
-----------------------------------------------
Καρατάσου 7 - 546 26 (Λιμάνι)
Τηλ: 2310 515 539
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονικοί τομείς

  • Επιστήμη μηχανικού/ηλεκτρολόγου

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Ο Τεχνικός Δομικών έργων είναι το εξειδικευμένο στέλεχος που ασχολείται με τη μελέτη και την κατασκευή έργων ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα ή Τοπογράφου Μηχανικού.

Διαθέτει τις κατάλληλες επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις ούτως ώστε να μπορεί να απασχοληθεί στον ευρύτερο χώρο της κατασκευής κτιρίων αλλά και τεχνικών έργων με βάση το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και την ασφάλεια των κατασκευών.

Εμείς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο INTERGRAPHICS, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι σπουδαστές μας βγαίνοντας στην αγορά εργασίας να είναι άριστοι επαγγελματίες, έχουμε καταρτίσει ένα ανωτέρου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών που το υποστηρίζουν εν ενεργεία επαγγελματίες με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας, πλαισιώνεται και ενδυναμώνεται από μια σειρά επισκέψεων σε Εργοτάξια Κτιρίων και Τεχνικών Έργων, προκειμένου οι σπουδαστές όχι μόνο να μπορούν να βρίσκονται κοντά στο χώρο εργασίας από τον οποίο θα απορροφηθούν στο μέλλον, αλλά και να παρατηρούν τους τρόπους κατασκευής κτισμάτων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα δομικά προϊόντα και τις προδιαγραφές τους.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.