WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Εκτυπωτής Λιθογραφείου - Τυπογράφος | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Hot
Εκτυπωτής Λιθογραφείου - Τυπογράφος | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Στοιχεία επικοινωνίας

Στουρνάρη 49, Τ.Κ. 10682, Αθήνα
Τηλ. 210 3838808
-----------------------------------------------
Καρατάσου 7 - 546 26 (Λιμάνι)
Τηλ: 2310 515 539
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Η INTERGRAPHICS είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια που προσφέρει αυτή την ειδικότητα και προετοιμάζει εξειδικευμένους επαγγελματίες για το χώρο των Γραφικών Τεχνών. Ένα σύγχρονο επάγγελμα με μηδενικό δείκτη ανεργίας και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης στον χώρο των γραφικών τεχνών.

Ο Εκτυπωτής είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας, που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εκτύπωσης του χαρτιού µε τη μέθοδο Λιθογραφίας-Offset, ή την ψηφιακή εκτύπωση, και παράγει εργασίες όπως περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, έντυπα, αφίσες κ.ά.

Οι γνώσεις του σύγχρονου, πτυχιούχου εκτυπωτή, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων που σχετίζονται: με την τεχνολογία εκτυπώσεων, την παραγωγή και το σχεδιασμό ενός εντύπου, την συμπεριφορά και τεχνολογία των υλικών, την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο χώρο των γραφικών τεχνών, τη συντήρηση μηχανών, την κοστολόγηση εργασιών, την υγιεινή & ασφάλεια των εργαζομένων, την περιβαλλοντική πολιτική και τις Τεχνικές Επικοινωνίας & Επιχειρηματικότητας στην περίπτωση που ασχοληθεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε δική του εκτυπωτική μονάδα.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.