WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

3D Animation | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Hot
3D Animation | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Στοιχεία επικοινωνίας

Στουρνάρη 49, Τ.Κ. 10682, Αθήνα
Τηλ. 210 3838808
-----------------------------------------------
Καρατάσου 7 - 546 26 (Λιμάνι)
Τηλ: 2310 515 539
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Η τρισδιάστατη δημιουργία σε κίνηση, δηλαδή το 3D Animation, είναι ένα συναρπαστικό επάγγελμα, πολύ μοντέρνο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης στη εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά εργασίας.

O 3D Animator, μπορεί να δημιουργήσει αυτά που και η πιο τολμηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να συλλάβει, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των εξελιγμένων προγραμμάτων, σε συνδυασμό με την αισθητική και την αρμονία. Οι γνώσεις του στο 3D Animation, συνδυάζουν την άριστη χρήση της ψηφιακής τρισδιάστατης δημιουργίας με την καλλιτεχνική σχεδίαση και έτσι μπορεί να δημιουργήσει χαρακτήρες, αντικείμενα, κτίρια ή και πόλεις ολόκληρες και να τους δώσει κίνηση. Η επεξεργασία και κίνηση της εικόνας (ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ) γίνεται με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και έχει απεριόριστες δυνατότητες. Η δύναμη της εικόνας βρίσκεται στο ζενίθ της και μας καθηλώνει η μαγεία και η εξέλιξη της νέας τεχνολογίας των Η/Υ με εφαρμογή στον χώρο των Computer Graphics και των Multimedia.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, πρώτος στην Ελλάδα το 1990, ξεκίνησε να διδάσκει τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες με εφαρμογές στα computer graphics και το 3D Animation και είναι η πιο εξειδικευμένη σχολή στον τομέα αυτό. Με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών που εφαρμόζει και την ομάδα καθηγητών της, που όλοι τους είναι πολύ έμπειροι επαγγελματίες, θεωρείται η πιο περιζήτητη σχολή στο 3D Animation και στα Computer Graphics.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.