WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Γραφιστική | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Hot
Γραφιστική | Ι.Ι.Ε.Κ. INTERGRAPHICS

Στοιχεία επικοινωνίας

Στουρνάρη 49, Τ.Κ. 10682, Αθήνα
Τηλ. 210 3838808
-----------------------------------------------
Καρατάσου 7 - 546 26 (Λιμάνι)
Τηλ: 2310 515 539
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη

Περιγραφή

Επάγγελμα μοντέρνο, σύγχρονο, ιδιαίτερα δημιουργικό με πάμπολλες εφαρμογές και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη διεθνή αγορά εργασίας. Ιδανικό για νέους και νέες με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η γραφιστική είναι η δημιουργία της έντυπης και ηλεκτρονικής σχεδίασης. Χάρις σε αυτήν σχεδιάζεται κάθε τι που βλέπουμε τυπωμένο γύρω μας. Διαφημιστικές - ενημερωτικές αφίσες και έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, εξώφυλλα βιβλίων & cds, σήματα και λογότυπα εταιριών και προϊόντων, συσκευασίες, διαφημιστικές καταχωρήσεις, όλα είναι έργα του Γραφίστα.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της εποχής μας, με την γραφιστική μπορεί επίσης να γίνει το design και η δημιουργία μιας ιστοσελίδας (web design) ή δηµιουργεία CD-Roms για το προφίλ επιχειρήσεων ή προϊόντων.

H INTERGRAPHICS είναι η πιο εξειδικευμένη σχολή γραφιστικής. Ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει με άριστο τρόπο την εκπαίδευση, τόσο στο design και την καλλιτεχνική δημιουργία, όσο και στην εκμάθηση και χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε πλατφόρμα Macintosh και PC.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.