WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile

Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική - Pastry Chef | ΙΕΚ Etoile

Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλία Ηλίου 81, 117 44, Ν. Κόσμος
Τηλ: 210 9271130, Φαξ: 210 9271149
Επισκεφτείτε μας στο Facebook Επισκεφτείτε μας στο Twitter

Επιστημονικοί τομείς

  • Τουριστικών Επαγγελμάτων

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών Pastry Chef του Ι.ΙΕΚ Etoile by les Chefs διαρκεί δύο έτη. Καλύπτει τις γνώσεις του σπουδαστή μέσα από θεωρητικά μαθήματα, πρακτική εξάσκηση και εξειδικευμένα σεμινάρια από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Σπουδάζοντας Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική στο Ι.ΙΕΚ Etoile by les Chefs, ο σπουδαστής είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους επαγγελματική πρόκληση, έχοντας αποκτήσει γνώσεις γύρω από την επιλογή των πρώτων υλών, τον εξοπλισμό, τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, την παρασκευή, τη διαιτητική αλλά και τις επιχειρηματικές τεχνικές, που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή των επιχειρήσεων του Επισιτιστικού και Τουριστικού κλάδου ή στη δημιουργία της δικής σου επιχείρησης.

Έχει τη δυνατότητα, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της φοίτησής του, να εργαστεί στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Το επάγγελμα του Pastry Chef γνωρίζει τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια.

«Ο κλάδος της Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας είναι ένας από τους δυναμικότερους κλάδους της βιομηχανίας – βιοτεχνίας των τροφίμων. Αριθμεί πάνω από 14.000 καταστήματα στα οποία απασχολούνται 60.000 – 65.000 άτομα.» Edu Job eMentoring

Οι επαγγελματίες του χώρου χαίρουν αναγνώρισης και θαυμασμού, ως πραγματικοί καλλιτέχνες.

Στο Ι.ΙΕΚ Etoile by les Chefs, ο σπουδαστής του τομέα Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας εκπαιδεύεται από την πρώτη κιόλας μέρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας. Μαθαίνει να λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, παρασκευάζοντας κάθε είδους γλυκά και αρτοσκευάσματα, με βάση παραδοσιακές τεχνικές αλλά και τις τελευταίες μεθόδους της σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Το γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας του Ι.ΙΕΚ Etoile by les Chefs βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών τόσο από την αρχή της φοίτησής τους, όσο και μετά το τέλος των σπουδών τους με σκοπό να τους συμβουλεύει και να τους στηρίζει σε κάθε επαγγελματική τους απόφαση.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.