WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice | Doukas School Collaboration with UAL London

BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice | Doukas School Collaboration with UAL London

Στοιχεία επικοινωνίας

Μεσογείων 151, ΤΚ 15126, Μαρούσι
Τηλ: +30 210 6186126
Επισκεφτείτε μας στο Facebook Επισκεφτείτε μας στο Instagram

Κολλέγια

Επιστημονικοί τομείς

  • Καλές Τέχνες – Εφαρμοσμένες Τέχνες

Περιοχή

  • Αθήνα

Περιγραφή

Το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice είναι ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν Art & Design στο εξωτερικό και θέλουν να εισαχθούν κατευθείαν στο πρώτο έτος του Bachelor.

Το ατού του προγράμματος, είναι η αποκλειστική συνεργασία με το διεθνούς φήμης UAL – University of the Arts London, το οποίο εδώ και χρόνια διαμορφώνει ιδέες και τάσεις στο design με γνωστά ονόματα του χώρου της μόδας & της καλλιτεχνικής δημιουργίας, όπως ο Alexander McQueen.

Απόφοιτοί του είναι σήμερα διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί της Βρετανίας, Royal Designers for Industry, καθώς και νικητές Βραβείων Olivier, BAFTAs, Golden Globe και Oscars.

Οι σπουδαστές του BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε full time και part time προγράμματα φοίτησης, να παρακολουθήσουν workshops υπό την καθοδήγηση των καθηγητών του UAL, να υποβάλλουν portfolio αλλά και να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στα κολλέγια του Λονδίνου.

Με τον τρόπο αυτό εδραιώνουν μια ολόπλευρη κουλτούρα στο Art & Design που τους επιτρέπει να εισαχθούν είτε σε 1 από τα 3 κολλέγια του UAL: το Camberwell College of Arts, το Chelsea College of Arts και το Wimbledon College of Arts (CCW) είτε σε άλλα κορυφαία Πανεπιστήμια και Σχολές Καλών Τεχνών ανά τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

>Βαθμολογίες αξιολογητών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.