WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Υπολογισμός Μορίων

Panelladikes Ypologismos morionΚαθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις έφτασαν στο τέλος τους με την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ σε όλα τα Λύκεια της χώρας, η εφαρμογή του eduadvisor.gr για τον «υπολογισμό μορίων» θα διευκολύνει πολύ τους υποψηφίους:


https://eduadvisor.gr/index.php/moria-calc


Πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο, το οποίο θα βρουν οι επισκέπτες του site μας στην κατηγορία «Πανελλήνιες 2013» (https://eduadvisor.gr/index.php/panellinies-exetaseis).


Τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλοι οι μαθητές προκειμένου να έχουν εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα το γενικό βαθμό πρόσβασης, βάσει των επιδόσεών τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Το eduadvisor.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα δωρεάν σε όσους το επιθυμούν να ενσωματώσουν στο site τους το πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων, αντιγράφοντας τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής.


Στην κατηγορία αυτή, οι μαθητές μπορούν να ενημερωθούν και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, την ύλη, τα θέματα και τις λύσεις, τις βάσεις αλλά και να συζητήσουν στο forum για ότι σχετικό τους προβληματίζει.

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.