WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των Πανελλαδικών εξετάσεων 2013

Panelladikes vathmologies2Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://results.minedu.gov.gr


πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Υπενθυμίζεται ότι, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.


Μηχανογραφικά δελτία 2013


Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας, www.minedu.gov.gr, τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄.


Όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν έχουν ακόμα αποκτήσει προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν έχουν χαρακτηριστεί ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, μέχρι τις 28/6/2013.


Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.