WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Μηχανογραφικό 2024: Οι 104 σχολές που «απαγορεύεται» η μετεγγραφή

Μηχανογραφικό 2024: Οι 104 σχολές που «απαγορεύεται» η μετεγγραφή

Τα τμήματα τα οποία δεν «δίνουν» οι μετεγγραφές πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι οποίοι τις επόμενες μέρες θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό 2024 με τις σχολές, που επιθυμούν να εισαχθούν στα ΑΕΙ.

 

Ηδη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αρ. Φύλλου 3836) η απόφαση με τις αντιστοιχίες όλων των τμημάτων ΑΕΙ καθώς και αυτών που δεν έχουν αντιστοιχίες και τα οποία είναι συνολικά 104 (πέρυσι ήταν 93).

Στην απόφαση ο περιλαμβάνονται και τα αντίστοιχα τμήματα Α.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 τα οποία είναι 317, ενώ πέρυσι ήταν 327.

 

Επίσης, περιλαμβάνει τα μη αντίστοιχα τμήματα Α.Ε.Ι. για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, τα οποία είναι 104, ενώ πέρυσι ήταν 93. Οι υποψήφιοι, που θα συμπληρώσουν μηχανογραφικό τις επόμενες μέρες πρέπει να γνωρίζουν τα τμήματα τα οποία δεν αντιστοιχούν με κάποιο άλλο, διότι οι φοιτητές που θα εισαχθούν εφέτος σε αυτά δεν θα έχουν δυνατότητα μετεγγραφής.


Στον πίνακα περιέχονται τα 104 μη αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα από τα οποία οι φοιτητές δεν δικαιούνται μετεγγραφής.

O πίνακας με τις αντιστοιχίες και τις μη αντιστοιχίες ΕΔΩ.

 

Πηγή: zarpanews.gr


Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.