WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Πανελλαδικές 2016: Χρησιμοποιήστε δωρεάν τη νέα εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων

Panellinies moriaΗ εφαρμογή που θα διευκολύνει πολύ τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων βρίσκεται στο eduadvisor.gr.

Πρόκειται για τον «υπολογισμό μορίων», ένα εύχρηστο εργαλείο, το οποίο θα βρουν οι επισκέπτες του site μας στην κατηγορία «Πανελλήνιες 2016» (https://eduadvisor.gr/index.php/panellinies-exetaseis).


Τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλοι οι μαθητές προκειμένου να έχουν εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα το γενικό βαθμό πρόσβασης, βάσει των επιδόσεών τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Το eduadvisor.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα δωρεάν σε όσους το επιθυμούν να ενσωματώσουν στο site τους το πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων, αντιγράφοντας τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής.


Στην κατηγορία αυτή, οι μαθητές μπορούν να ενημερωθούν και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, την ύλη, τα θέματα και τις λύσεις, τις βάσεις αλλά και να συζητήσουν στο forum για ότι σχετικό τους προβληματίζει.


Για να δείτε την εφαρομογή για τον υπολογισμό μορίων επισκεφτείτε το σύνδεσμο: https://eduadvisor.gr/index.php/moria-calc

 

Πηγή: eduadvisor.gr

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.