WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Με Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις

Panellinies8Σε μαθήματα κατεύθυνσης θα εξεταστούν σήμερα οι περίπου 105.000 υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, για να διεκδικήσουν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Συγκεκριμένα, τα σημερινά μαθήματα είναι τα Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, η Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, η Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και η Ηλεκτρολογία επίσης Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.


Στις 2 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, ενώ στις 17 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα.


Επίσης, η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.


Οι βαθμοί αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ οι βάσεις μετά τις 20 Αυγούστου.


Το eduadvisor.gr μεταδίδει τα θέματα και τις λύσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων σε συνεργασία με τον φροντιστηριακό Οργανισμό ΦΑΣΜΑ.


Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.