WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

Panellinies1Ξεκινάει από σήμερα να λειτουργεί η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έχουν κληθεί οι υποψήφιοι να αποκτήσουν το προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από το σχολείο τους, ο οποίος είναι απαραίτητος για την υποβολή του μηχανογραφικού τους.


Με το συγκεκριμένο κωδικό και με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που ήδη έχουν, μπορούν να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους και να το αποθηκεύουν προσωρινά μόνο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.


Όταν ανακοινωθούν οι βαθμοί και μέχρι τις 14 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους και να το «κλειδώσουν». Στη συνέχεια, το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και πλέον καμία τροποποίηση δεν είναι δυνατή.


Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν υπολογιστή, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές του σχολείου τους για την ίδια διαδικασία, ενώ προτείνεται σε όλους τους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικό μηχανογραφικό δελτίο ώστε να το έχουν πάντα στη διάθεσή τους.


Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.