WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 1
Κολλέγια 5609
Απίστευτη εκπαιδευτική εμπειρία!!!
(Updated: 27 September, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Περιεχόμενο προγράμματος σπουδών
 
5.0
Διδακτικό προσωπικό
 
5.0
Ποιότητα εκπαιδευτικού υλικού
 
5.0
Μέθοδοι διδασκαλίας
 
5.0
Επαγγελματική αποκατάσταση
 
4.0
Εξοπλισμός
 
4.0
Γραμματειακή υποστήριξη
 
5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
 
4.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
 
5.0
To ΜΒΑ του University of Derby που έτρεξε πρώτη φορά από κοινού και στο βρετανικό πανεπιστήμιο αλλά και στην Ελλάδα, είναι ένα ευέλικτο και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, προκειμένου να αναπτύσσει τον ίδιο τον φοιτητή παράλληλα με το εκπαιδευτικό αντικείμενο. Έχοντας κάνει το 1ο έτος σε μεταπτυχιακό άλλου πανεπιστημίου, μπορώ να πω ότι η δομή του προγράμματος σε προετοιμάζει σταδιακά για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσεις.
Όσον αφορά το διδακτικό προσωπικό και τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο, έχω να πω μόνο τα καλύτερα, καθώς βοήθησαν ένα εξαιρετικά ανομοιογενές τμήμα 25 ατόμων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και ηλικιών, να εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους άγγλους βαθμολογητές, ενώ ήταν κοντά μας σε κάθε μας ανάγκη, παρέχοντας υποστήριξη και μέσω επιπλέον σεμιναρίων.
Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που επισκέφθηκαν και το ίδιο το University of Derby πριν 1,5 μήνα, μπορώ να πω ότι οι άγγλοι έχουν πάρει εξαιρετικά ζεστά το θέμα των συνεργαζόμενων κολλεγίων, καθώς πραγματοποιούν ετησίως συνέδριο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών με δικά τους έξοδα, μας παρουσίασαν τις αλλαγές και βελτιώσεις που πραγματοποιούν στις εγκαταστάσεις τους και στον τρόπο διδασκαλίας και το βασικότερο, ζήτησαν τις ιδέες των φοιτητών που παραστήκαμε σχετικά με το τι ακόμα μπορεί να βελτιωθεί στην εμπειρία μας σαν διεθνείς φοιτητές του πανεπιστημίου. Γνωρίζω ότι πολλές από τις ιδέες μας έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται, οπότε σίγουρα οι επόμενες γενιές φοιτητών θα μείνουν εξαιρετικά ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.
Σαν βοηθητικό υλικό, τόσο η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου όσο και η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του κολλεγίου βοηθούν ιδιαίτερα, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των αξιολογήσεων αποτελείται από εργασίες που απαιτούν έρευνα, γεγονός που θεωρώ ότι βοηθά τον φοιτητή να αφομοιώσει καλύτερα τον τεράστιο όγκο πληροφοριών από το να διαβάζει ολόκληρα κατεβατά για να γράψει "παπαγαλία" εξετάσεις, όπως στο ελληνικό σύστημα. Να τονίσω κιόλας ότι βασικό κομμάτι της αξιολόγησης αποτελεί η παρουσία κριτικής σκέψης έναντι των διαφόρων θεωριών που παρουσιάζονται στις διαλέξεις.
Τέλος, αν και ίσως να χρειαζόταν μια μικρή ανανέωση στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου, είναι στην ουσία μικρής σημασίας ζήτημα, μιας και είναι ένα αρκετά ευχάριστο περιβάλλον, ενώ η τοποθεσία είναι αρκετά βολική με όλα τα ΜΜM.
Συγγνώμη που μακρυγόρησα, αλλά ελπίζω να βοήθησα με τις εμπειρίες μου όποιον σκέφτεται να εγγραφεί σε πρόγραμμα ΜΒΑ. Προς το παρόν εμείς προετοιμαζόμαστε για το 2ο έτος και μπορώ να πω ότι ανυπομονώ!!!

Στοιχεία αξιολογητή

Φοιτητής
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.