WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Μεταπτυχιακο για χασιμο χρονου και χρηματων
Είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν τα μαθήματα είναι ότι και στα προπτυχιακά πληροφορικής (σε μαθηματικά )δεν μαθαίνεις τίποτα δεν αποκτάς γνώσεις πάνω σε κάτι αντίθετα ξεχνάς!
Εαν είσαι από την περιοχή έχεις ευνοϊκότερη μεταχείριση δηλαδή εάν είσαι από τριπολη και εκεί γύρω κοντά .
Τα λεφτά που δίνεις τα κλαις κάλο θα είναι προτού πάει κάποιος να το σκεφτεί τουλάχιστον 10 φόρες και εάν είναι έτοιμος να πετάξει λεφτά να πάει .
Εγω δεν τα ήξερα πιο πριν και δυστυχώς εάν μπορούσα δεν θα πήγαινα.

Αναλυτικά σε μάθημα εκεί ο καθηγητής πάτησε 2 φόρες έκανε 1 ωρίτσα και μετά ήρθανε οι διδακτορικοί και κάνανε μάθημα .
Σε πανεπιστήμιο που δεν πληρώνεις το κάνουνε αλλά εγώ τότε γιατί τον πλήρωσα για να μάθουνε οι διδακτορικοί του πάνω μου?Μήπως πρέπει να με πληρώσουν αυτοί ?Και να πεις ότι μάθαμε και τίποτα άστα να πάνε.

Άλλος καθηγητής μας έκανε το διδακτορικό του !Για ποιο λόγο ακόμα δεν κατάλαβα και πλήρωσα !!

Πολλές απαιτήσεις χαμηλό επίπεδο πολλή λίγο υλικό καμιά βοήθεια από μέρους των καθηγητών εντελώς αρνητική στάση στο μάθημα (είχα καθηγητή που είχε έρθει στο μάθημα και δεν ήξερε τι να μας πει σε παράδειγμα και κάναμε πλάκα μαζί του λέγοντας την επόμενη φορά να έρθει διαβασμένος) στα γραπτά κόβανε βαθμούς για το παραμικρό ακόμα και να δείξεις ότι το ξέρεις σε κόβανε σε βαθμούς με λίγα λόγια πρέπει και εκεί να μάθεις παπαγαλία .

Από άλλο καθηγητή άκουσα το εξής "σας θεωρώ προπτυχιακούς " πολύ ωραίο να το ακούς από καθηγητή που τον έχεις πληρώσει για να μάθεις και αυτός να σε θεωρεί υποκείμενο κατώτερο του .

Γενικά με λίγα λογία είναι τσάμπα χάσιμο χρόνου κάποιος που θέλει κάτι κάλο δεν πρόκειται να πάει στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό (εφόσον το ξέρει ).
Εγώ δεν το ήξερα τώρα το ξέρετε εσείς τουλάχιστον να μην την πατήσει κανένας άλλος.
Βαθμολογία -10 σε όλα.

Στοιχεία αξιολογητή

Φοιτητής
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 12 1

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.