WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Anatolia High School

Hot
Anatolia High School

Στοιχεία επικοινωνίας

Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55510, ΠΥΛΑΙΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Τηλ. 2310 398200, 2310 398356, 2310 398304, 2310 398357, 2310 398302
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίπεδα εκπαίδευσης

Περιοχή

Θεσσαλονίκη

Παροχές

  • Αίθουσα υπολογιστών
  • Καντίνα
  • Σχολικό λεωφορείο

Περιγραφή

Το Ανατόλια είναι ένας ιδιωτικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που επιβλέπεται από ένα Συμβούλιο Ελλήνων και Αμερικανών Εφόρων. Σε γενικές γραμμές, οι αρχές που καθοδηγούν το Ανατόλια είναι: η υπηρεσία προς το συνάνθρωπο, ο σεβασμός του ελληνικού πολιτισμού, η πίστη στη δημοκρατία και η αφοσίωση στην ακαδημαϊκή υπεροχή. Το Σχολείο μοχθεί να γίνει μια συμπαγής έκφραση της φιλίας μεταξύ του ελληνικού και του αμερικανικού λαού και των κοινών ιδεωδών τους.

  • Το Ανατόλια είναι οργανωμένο σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και απονέμει αναγνωρισμένο Απολυτήριο Λυκείου (το ελληνικό δίπλωμα ολοκλήρωσης των δευτεροβάθμιων σπουδών), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Υπουργείου Παιδείας.
  • Το Σχολείο προσπαθεί να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνδυάζοντας τις καλύτερες αρχές και μεθόδους των ελληνικών και αμερικανικών εκπαιδευτικών συστημάτων.
  • Εκτός από την επιδίωξη της ακαδημαϊκής υπεροχής, το Σχολείο προσπαθεί να καλλιεργήσει υψηλές ηθικές αξίες, να προετοιμάσει τους μαθητές και τις μαθήτριές του να γίνουν σωστοί δημοκρατικοί πολίτες, να προάγει την ατομική υπευθυνότητα, να καλλιεργήσει την ανεκτικότητα και την κατανόηση των δικαιωμάτων και της γνώμης των άλλων και να εμφυσήσει το αίσθημα υποχρέωσης προς το κοινωνικό σύνολο και την ανθρωπότητα.
  • Μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριές του να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους εκτός τάξης και να αναπτύξουν την αυτοεκτίμηση και τις ηγετικές τους ικανότητες.
  • Ανοίγει δρόμους ευκαιριών σε πολλά υποσχόμενους μαθητές και μαθήτριες περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας μέσα από ένα Πρόγραμμα Υποτροφιών, που καλύπτει όλη την επικράτεια.
  • Παρέχει ένα εντατικό πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας, δίνοντας έτσι στους μαθητές και τις μαθήτριές του τη δυνατότητα να γνωρίσουν εις βάθος την κυρίαρχη γλώσσα της παγκόσμιας επικοινωνίας.
  •  

    Επικοινωνήστε με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

    >Βαθμολογίες αξιολογητών

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.
    Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

    Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
    Learn More.