Λεπτομέρειες αξιολόγησης
2.5 2Χρειάζεται Εκσυχρονισμός
(Updated: 10 June, 2021)
Γενική βαθμολογία
1.9
Ποιότητα εκπαίδευσης
3.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
3.0
Διοίκηση σχολείου
1.0
Ενημέρωση γονέων
2.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
2.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
2.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
2.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
1.0
Επιπλέον δραστηριότητες
2.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
1.0
Είμαι αρκετά χρόνια στην Ιόνιο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι δυστυχώς σε αντιμετωπίζει ως πελάτη. Αναιρούν συμφωνίες, δεν κάνουν μειώσεις λόγω Covid-19 για το σχολικό, για τις δραστηριότητες που δεν παρείχαν για το ολοήμερο . Οι περισσότεροι δάσκαλοι κάνουν ότι μπορούν αλλά το αποτέλεσμα δεν βοηθάει πάντα. Για την ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά) σε διαβεβαιώνουν ότι δεν χρειάζεται εξωσχολικό φροντιστήριο. Δυστυχώς τους άκουσα και τους πίστεψα με αποτέλεσμα να τρέχω και εγώ και τα παιδιά τώρα να καλύψουμε τα κενά. Γνώση της τεχνολογίας δεν έχουν οι περισσότεροι δάσκαλοι. Ούτε καν η γραμματεία. Η ενημέρωση γίνεται με χαρτάκια στις τσάντες των παιδιών. Γενικά, η αδυναμία του σχολείου να ανταπεξέλθει στην εποχή του Covid-19 εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή καθώς ήμασταν και εμείς οι γονείς "μέσα στην τάξη" λόγω τηλεκπαίδευσης. Κρίμα γιατί η εικόνα που μου παρουσίασαν στην αρχή του Δημοτικού και κατά την αρχική εγγραφή δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τελικά σου παρέχουν.
Στοιχεία αξιολογητή
Γονέας
D
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού