Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.5 14Άριστο εκπαιδευτικό σύστημα
Γενική βαθμολογία
4.8
Ποιότητα εκπαίδευσης
5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
4.0
Διοίκηση σχολείου
5.0
Ενημέρωση γονέων
5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
5.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
5.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
4.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
5.0
Επιπλέον δραστηριότητες
5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
5.0
Έχω δύο αγόρια, ο ένας στην ΣΤ Δημοτικού και ο δεύτερος στην Α Λυκείου. Όσον αφορά το δημοτικό το επίπεδο του εκπαιδευτικού συστήματος είναι πολύ υψηλό, τα παιδιά συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες και η παιδαγωγική τους αντιμετώπιση από τους δασκάλους και τους διευθυντές της βαθμίδας είναι υποδειγματική.
Ο μεγάλος μου γιός στο Λύκειο ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει το ελληνικό σύστημα των εξετάσεων ή αν θα σπουδάσει στο εξωτερικό, έτσι το πρόγραμμα GCE που ακολουθεί το σχολείο στο Λύκειο διευκολύνει τους μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Οι καθηγητές του GCE έχουν μεγάλη εμπειρία και το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των Αγγλικών και υπόλοιπων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Το σχολείο χαίρει της εκτίμησης μας και της εμπιστοσύνης μας.
Ο μεγάλος μου γιός στο Λύκειο ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει το ελληνικό σύστημα των εξετάσεων ή αν θα σπουδάσει στο εξωτερικό, έτσι το πρόγραμμα GCE που ακολουθεί το σχολείο στο Λύκειο διευκολύνει τους μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Οι καθηγητές του GCE έχουν μεγάλη εμπειρία και το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των Αγγλικών και υπόλοιπων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Το σχολείο χαίρει της εκτίμησης μας και της εμπιστοσύνης μας.
Στοιχεία αξιολογητή
Γονέας
T
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού