Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 2Η ιδανική λύση για τα παιδιά μου...
Γενική βαθμολογία
4.9
Ποιότητα εκπαίδευσης
5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
5.0
Διοίκηση σχολείου
5.0
Ενημέρωση γονέων
5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
5.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
4.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
5.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
5.0
Επιπλέον δραστηριότητες
5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
5.0
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική στη γνώμη μου, γι'αυτό το σχολείο που έχουν φοιτήσει και τα δυο μας τα παιδιά για 14 χρόνια από το προνήπιο εως και την Γ' Λυκείου και που το θεωρούμε πλέον οικογενειά μας…. Ήταν ένα 2ο σπίτι για τα παιδιά μας που πέρασαν όλα τους τα μαθητικά χρόνια δίπλα σε έμπειρους ανθρώπους που τα αγάπησαν και που φρόντισαν να μεγαλώσουν με αρχές και οράματα, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να βγουν στη ζωή. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι άριστα εκπαιδευμένοι, με παιδεία, θέληση, υπομονή και ικανότητα να τους μεταδόσουν τις γνώσεις τους. Υπάρχει ένα κλίμα ασφάλειας και ζεστασιάς που κάνει τον κάθε γονίο να νοιώθει ότι τα παιδιά του είναι σε σωστά χέρια. Η oργάνωσή του είναι άριστη… από την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές εξορμήσεις που είναι πολλές, τις εκδηλώσεις με τις όμορφες και καλοδουλεμένες παραστάσεις, τα αθλητικά δρώμενα και τις εκδρομές που τους μένουν αξέχαστες. Η γραφική αυλή του με τα λουλούδια της, φιλοξενεί το καθαρό και πλήρως εξοπλισμένο με φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα κυλικείο . Τελειώνοντας η σχολική μέρα, δίνεται η δυνατότητα μελέτης και μαθησιακής υποστήριξης στα παιδιά που θέλουν και το έχουν ανάγκη. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία σχολείου και γονέων για τις επιδόσεις και την συμπεριφορά των παιδιών. Mε όλα αυτά που προσφέρει είναι ένα Πολύ Μεγάλο σχολείο!!
Στοιχεία αξιολογητή
Γονέας
P
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού