WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 2
Ιδιωτικό Αττικής 21273
Η καλύτερη επιλογή
Γενική βαθμολογία

4.7
Ποιότητα εκπαίδευσης

5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

5.0
Διοίκηση σχολείου

5.0
Ενημέρωση γονέων

5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις

5.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις

4.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις

3.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση

5.0
Επιπλέον δραστηριότητες

5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα

5.0
Τελείωσα το σχολείο πριν 7 χρόνια. Πιστεύω ότι οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη επιλογή. Πραγματικά ένοιωθα σα στο σπίτι μου. Οι καθηγητές είχαν άριστες γνώσεις κ εξαιρετική μεταδοτικότητα. Μας φρόντιζαν όλους κ πέρα από καθηγητές είχαν γίνει φίλοι μας. Η διεύθυνση άψογη. Σου παρείχε ότι χρειαζόταν και ήταν δίπλα στους μαθητές καθημερινά. Οι μαθητές πάντα προσεγμένοι με σωστή συμπεριφορά. Οι γονείς μου αισθάνοταν ασφαλής όπως κ εγώ. Από μικροί μαθαίναμε να χειριζόμαστε την τεχνολογία, χωρίς όμως να ξεχνάμε και τις παραδόσεις μας αφού κατά την ώρα της γυμναστικής διδασκόμασταν πολλές φορές παραδοσιακούς χορούς. Επίσης, μια δυο φορές το μήνα κάναμε εκπαιδευτικές εκδρομές, οι οποίες ήταν άριστα οργανωμένες και στόχευαν στην πνευματική μας εκπαίδευση αλλά και στη ψυχαγωγία μας. Δύο τρείς φορές το χρόνο το σχολείο διοργάνωνε εκδηλώσεις, όπως παραστάσεις κ.α στις οποίες πρωταγωνιστούσαμε εμείς. Επίσης κάτι άλλο πρωτοπόρο ήταν οι μονοήμερες προεραιτικές εκδρομές που διοργάνωνε το σχολείο και πηγαίναμε είτε για σκι είτε για ράφτινγκ είτε για ποδηλασία, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους μαθητές να εξοικειωθούν με τη φύση και με πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Ακόμη, μετά το πέρας των καθημερινών μαθημάτων πραγματοποιούνταν η μελέτη (προεραιτική), κατά την οποία οι μαθητές αφομοίωναν τις γνώσεις που διδάσκονταν στην τάξη και κάνανε όλα τα μαθήματα τους με βοήθεια εκπαιδευτικού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους γονείς και στο μαθητή να έχουν ελεύθερες ώρες το απόγευμα, αλλά παράλληλα ο μαθητής να είναι διαβασμένος σωστά και καλά. Επί προσθέτως, το κυλικείο του είχε πάντα φρέσκα προιόντα και μεγάλη ποικιλία. Η μετακίνηση με τα σχολικά πάντα στην ώρα της κ με πολύ ασφάλεια. Επίσης, η πρόσβαση στο σχολείο ήταν πανεύκολη καθώς βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Γλυφάδας. Γενικά δεν μπορώ να βρω αρνητικά σχόλια για τα Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου. Το μόνο μειωνέκτημα του είναι οι σχετικά μικρές εγκατστάσεις του, που παρ' όλα αυτα είναι πλήρως εξοπλησμένες με ότι μπορει να χρειαστεί ένας μαθητής για να ψυχαγωγηθεί (γήπεδο μπάσκετ, βόλλει κλπ). Προτείνω λοιπόν τα Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου ανεπιφύλακτα, δίοτι σου παρέχουν ασφάλεια, άριστη εκπαίδευση και αρχές. Είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή.

Στοιχεία αξιολογητή

Απόφοιτος
Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 10 17

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.