Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.0 2'Ενας αξιόλογος παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο.
Γενική βαθμολογία
3.9
Ποιότητα εκπαίδευσης
5.0
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
5.0
Διοίκηση σχολείου
5.0
Ενημέρωση γονέων
5.0
Κτιριακές εγκαταστάσεις
4.0
Αθλητικές εγκαταστάσεις
1.0
Επιπλέον εγκαταστάσεις
1.0
Χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
3.0
Επιπλέον δραστηριότητες
5.0
Παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τα δίδακτρα
5.0
Είχα και τα δύο μου παιδιά στο Childrens College.
Είναι ένα οικογενειακό σχολείο με σχετικά λίγα παιδιά ανά ταξή. Για εμένα που αυτό ήταν το ζητούμενο έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το σχολείο στεγάζεται σε μία μονοκατοικία με ένα υπέροχο κήπο στο πίσω μέρος, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα.
Οι νηπιαγωγοί είναι εξαιρετικές. Η διοίκηση επίσης. Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση του γονιού.
Γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκεντρώσεις γονέων με τις παιδαγωγούς αλλά και με την παιδοψυχολόγο.
Οι γιορτές, Χριστούγεννα και καλοκαίρι, είναι εξαιρετικές και πολύ καλά οργανωμένες.
Το πιο βασικό όμως είναι ότι τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, πράγμα σπουδαίο. Νοιώθουν όπως όταν βρίσκονται μέσα στην οικογένειά τους.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τους γονείς των Νοτίων προαστίων.
Είναι ένα οικογενειακό σχολείο με σχετικά λίγα παιδιά ανά ταξή. Για εμένα που αυτό ήταν το ζητούμενο έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το σχολείο στεγάζεται σε μία μονοκατοικία με ένα υπέροχο κήπο στο πίσω μέρος, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα.
Οι νηπιαγωγοί είναι εξαιρετικές. Η διοίκηση επίσης. Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση του γονιού.
Γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκεντρώσεις γονέων με τις παιδαγωγούς αλλά και με την παιδοψυχολόγο.
Οι γιορτές, Χριστούγεννα και καλοκαίρι, είναι εξαιρετικές και πολύ καλά οργανωμένες.
Το πιο βασικό όμως είναι ότι τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, πράγμα σπουδαίο. Νοιώθουν όπως όταν βρίσκονται μέσα στην οικογένειά τους.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τους γονείς των Νοτίων προαστίων.
Στοιχεία αξιολογητή
Γονέας
T
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού